Sri Lanka'da Balıkçılar Şişedeki Sıvıyı İçti: 4 Balıkçı Hayatını Kaybetti

Sri Lanka'da balıkçılar, denizde buldukları şişedeki sıvıyı içti. 4 balıkçı hayatını kaybetti, 2’sinin durumu kritik. Sıvının içeriği araştırılıyor. Balıkçılar, şişeleri diğer ekiplerle paylaştı. Olay başkent Colombo'da protestolara yol açtı.

Sri Lanka'nın güney kıyısında, balık tutma gezisinde denizde bulunan bir şişedeki sıvıyı içen 4 balıkçı hayatını kaybetti, 2 balıkçının durumu ise kritik. Balıkçılar, şişenin içindeki sıvıyı alkol olduğunu düşünerek tüketmişti. Olayın ardından hayatta kalan denizcilerin karaya dönmesi için yapılan protestolar başkent Colombo'da yankı buldu. Yetkililer şişelerin içeriğini araştırıyor.

Sri Lanka'da bir grup balıkçı, denizde buldukları şişedeki sıvıyı tüketti. Şişede ne olduğunu bilmeden sıvıyı içen dört balıkçı hayatını kaybetti, iki balıkçının ise hayati tehlikesi olduğu belirtildi.

Olay, adanın güney kıyısındaki Tangalle nahiyesinden ortalama 320 deniz mili (592 km) uzaklıkta, balık tutma gezisi sırasında meydana geldi. Sri Lanka Donanması, balıkçıların şişedeki sıvıyı alkol olduğunu düşünerek içtiklerini açıkladı.

Sri Lanka Balıkçılık ve Su Kaynakları Dairesi Genel Müdürü, donanmanın balıkçıları kıyıya geri getirmeye çalıştığını duyurdu. Ancak tedavi için karaya dönmeleri için yeterli zamanın kalmadığı endişesiyle tıbbi yardım sağlandığı bildirildi. Ayrıca, balıkçıların şişelerin bir kısmını bölgede bulunan diğer ekiplere dağıttığı öğrenildi.

Olay, başkent Colombo'ya ortalama 120 mil (193 km) uzaklıktaki bir sahil kasabasında, hayatta kalan denizcilerin karaya geri getirilmesi için yapılan protestolara yol açtı. Yetkililer, şişelerin içeriğini araştırmak için çalışmalarına devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.