SSK ve Bağ-Kur Emeklileri, Ekim'de Sürpriz Ödemelerle Karşılaşacak!

Ekim ayının ortalarında SSK ve Bağ-Kur emeklilerine çifte ödeme müjdesi geldi. Başvurularını yapan emeklilere, 28 Ekim'e kadar hem maaş hem de promosyon ödemesi yapılacak.

Ekim ayının ortalarında SSK ve Bağ-Kur emeklilerine çifte ödeme müjdesi geldi. Başvurularını yapan emeklilere, 28 Ekim'e kadar hem maaş hem de promosyon ödemesi yapılacak. Promosyon miktarlarının her geçen gün artmasıyla birlikte, emekliler, bu süreçte bankalardan önemli bir destek alacak.

MAAŞ VE PROMOSYON ÖDEMELERİ BİRLİKTE YAPILACAK

Emeklilerin, maaş ödeme günleri ve promosyon tarihleri de belirlendi. Ekim ayı boyunca, SSK ve Bağ-Kur emeklileri, 17 Ekim ile 28 Ekim tarihleri arasında maaş ödemelerini alacaklar. Promosyon ödemeleri ise bu tarihler arasında hesaplara geçecek. 4C emeklileri için maaş ödemeleri ise daha önce, 1-5 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilmişti. Emekliler, maaş ödemelerini e-devlet üzerinden de kontrol edebilecekler.

BANKALARIN SUNDUĞU FIRSATLAR ARTIK HAZIRDA

VakıfBank, emeklilere sunduğu çifte promosyonla dikkat çekiyor. Ekim ayında emeklilere yapılan ödemeler, bu süreçte bankaların müşteri çekmek için sunduğu fırsatlarla birleşiyor. Emekliler, bu fırsatları değerlendirerek ek gelir elde etme şansına sahip olacaklar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.