SSK ve Bağkur emeklilerinin maaşlarına ek olarak bu ödeme de yapılacak! Son anda duyuruldu

SSK ve Bağkur emeklilerini sevindirecek bir gelişmenin detayları açıklandı. Ekim ayında, emeklilerin hesaplarına maaşlarıyla birlikte ek bir ödeme de yapılacak.

Ekim, Kasım ve Aralık aylarındaki enflasyon verileri açıklandığında, Ocak ayında emeklilere yapılacak zam oranı kesinleşecek. Emekli maaş ödemeleri ise 17 Ekim'de başlayacak ve 28 Ekim'e kadar SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin hesaplarına yatırılacak. Emekliler, maaş ödemeleriyle ilgili gelişmeleri takip ederken, ek ödemelerle ilgili yeni bilgiler de gündeme geliyor.

Ekim ayında emeklilerin hesaplarına maaşlarıyla birlikte ek bir ödeme de yatırılacak. 

Ekim'de emeklilere sunulan promosyon ve ek ödeme fırsatları, SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri için önemli bir ek gelir kaynağı oluşturuyor. Emekliler, maaşlarını 17-28 Ekim tarihleri arasında alacak ve bu süreçte bankaların sunduğu fırsatlardan faydalanma imkânı bulacaklar.

Bankalar, maaşlarını üç yıl boyunca aynı bankadan almayı taahhüt eden emeklilere çeşitli promosyonlar sunuyor. Ekim ayı sonuna kadar geçerli olan bu fırsatlar kapsamında, emekliler toplamda 24.000 TL’ye kadar promosyon ve ek ödeme alabilecek. Bu durum, emeklilerin toplam birikimlerini önemli ölçüde artırma imkanı sunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.