St. Luke Hastanesi'nden Gülen'in Ölümü Hakkında İlk Açıklama!

Amerika’da tedavi gördüğü St. Luke Hastanesi'nden yapılan açıklamada, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in doğal nedenlerle hayatını kaybettiği belirtildi. Hastane yönetimi sorulara yanıt vermezken, doktorlarından Dr. Douglas Degler, Gülen'in tedavi sürecini ve ölüm nedenini açıkladı.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen’in 20 Ekim'de vefat etmesinin ardından Amerika’da tedavi gördüğü hastaneden ilk resmi açıklama geldi. Amerika'nın Sesi muhabiri Mehmet Sumer'in sosyal medya hesabından paylaştığı bilgiye göre, Gülen'in ölüm nedeni doğal sebepler olarak açıklandı.

"DOĞAL NEDENLERLE ÖLDÜ"

Muhabir Sumer, Gülen’in tedavi gördüğü St. Luke Hastanesi doktorlarından Dr. Douglas Degler'ın video aracılığıyla açıklama yaptığını ve Gülen’in doğal nedenlerle yaşamını yitirdiğini belirttiğini söyledi. Sumer, şu ifadeleri kullandı: "Fethullah Gülen'in tedavi görmüş olduğu St. Luke Hastanesi doktorlarından Dr. Douglas Degler, Gülen'in hastanede tedavi gördüğünü ve doğal nedenlerle öldüğünü söylediği bir video gösterildi."

HASTANEDEN DETAYLI AÇIKLAMA YOK

Hastane yönetimi, Gülen’in ölümüyle ilgili olarak yapılan sorulara şu ana kadar bir yanıt vermedi. Kamuoyunda Gülen'in ölümüne dair çeşitli spekülasyonlar yapılırken, hastaneden gelen açıklamaların eksikliği dikkat çekiyor.

Gülen'in ölüm haberi sonrası sosyal medyada ve çeşitli çevrelerde geniş yankı uyandıran olay, hem Türkiye'de hem de dünya genelinde yoğun bir ilgiyle takip ediliyor. FETÖ'nün elebaşının ölümü, örgüt yapısı ve geleceği hakkında çeşitli soruları da gündeme getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.