Stalk.to Instagram'daki En Güvenli Görüntüleme Yöntemi Mi? Nasıl Kullanabilirim?

Stalk.to hakkında

Stalk.to gizlilik temelli profil görüntüleme, hikaye görüntüleme, profiline bakan kişileri görüntüleme ve takipten çıkanları görüntüleme ayrıca bu uygulama kullanıcının takip ettiği ancak kendisini takip etmeyen kişilerde görüntüleme özelliğine sahiptir. Statü hakkında pek çok konu merak edilmektedir. işte kullanıcıların merak ettikleri tüm sorular ve Stalk.to’ya dair merak edilenler…

Türkiye'nin ve dünyanın en çok kullanılan sosyal medya mecralarından biri olan Instagram'da kullanım özelliklerinden rahat Yararlanabilir ve kimlerin profilinize girdiğini gözlemleyebilirsiniz. Yeni bir proje olarak karşımıza çıkan Stalk.to tam da bu noktada işinize yarayacak profil görüntüleme ve güvenlik noktasında asla sorun yaşatmayan özelliği ile rakiplerinin çok daha önüne geçiyor. Gizli profilleri görüntüleyebileceğiniz bu mecrada aklınıza takılan her soru için anında destek alabileceğiniz destek imkanı da bulunmaktadır. Yüksek düzeyde şifreleme algoritmaları ile kullanıcı verilerini şifreleyen ve sızma girişimlerini önleyen denetimli bir sistemdir. Stalk.to vekil kullanıcı adı verilen bir algoritma kullanır ve TOR gibi gizlilik sağlamaktadır. Kullanıcı verilerinin böylece Instagram tarafından izlenmesini zorlaştırır ve kişisel verilerin korunması için ek bir önlem daha almış olur.

Güvenilir kullanımı ile en çok sevilen Instagram projelerinden biri olan uygulama aynı zamanda izniniz olmadan hesabınız üzerinde kimseyi takip edemez, hiçbir gönderi ile ilgilenmez ve herhangi bir erişim sağlamaya çalışmaz. Ücretli abonelikleri için uluslararası güvenliğe sahip olan bir yöntem kullanan Stalk.to Sprite destekli ödeme yöntemi ile hizmet veriyor. Stalk.to üzerinden erişimin kesilmesini isteyen pek çok kişi de profillerini canlı destek üzerinden irtibata geçerek gizleyebilirler.

https://stalk.to

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Derinizde bulunan bu lekeler ne anlama geliyor?
Gerçekten bir zeka geninin olup olmadığını öğrenmenin zamanı: Deha miras alınır mı?
Ayder Yaylası'nda bulundu: Sosyal medyada bir anda yayıldı! Cryptanthus bivittatus
Hafızanız size oyun oynuyor! Keskin gözlüler gizli atkıyı şıp diye buluyor!
Salgın hızla yayılıyor: O bölgede eğitime ara!