Stanimir Stoilov: “Gelişmemiz gerekiyor” dedi!

Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, Ümraniyespor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada pozitif konuştu! "Bizim için önemli bir galibiyetti. İlk 30 dakika gelmesi de ayrıca önemli..

Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, Ümraniyespor galibiyeti sonrasında şunları söyledi: "Bizim için önemli bir galibiyetti. İlk 30 dakika istediğimiz gibi dinamik bir maçtı ama ilk yarı 3-0 ya da 4-0 olmalıydı. İkinci yarıda rakibe daha fazla alan verdik ama bu bize kontra atak şansı verdi ve 2 gol daha attık dedi

Trendyol 1. Ligands 19. Göztepe bu hafta ev sahibi Ümraniyespor'u 4-1 mağlup etti. Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, maç sonrası basın toplantısında şunları söyledi: "Takımımın oynamasını istediğim oyun, oyuna hakim olan ve daha özgüvenli oynayan bir oyun tarzı. Ayrıca 4-1'lik sonucu da beğenmedim. Takımımın oyunu domine etmesini ve oyunu domine etmesini istiyorum. 90 Bugün savunmada bazı hatalar yaptık. Bu hataların tekrarlanmaması için çalışmalarımıza devam etmeliyiz. Çok iyi bir sonuç olabilir ama oyun imajını daha da geliştirmemiz gerekiyor. İyi çalışmaya devam edelim. Bu hafta 3 maç oynadık. Hafta içi Konyaspor ile oynanan 120 dakikalık maçın nedeni yorgunluk olabilir ama mazeret olamaz. Taraftarlarımız da bizi desteklemek için evlerine geldi. Bu nedenle her zaman elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız. Sonunda oyuncularım bugün hem duygularını hem de güçlerini sahaya koydular. Bazı oyuncularımız sakatlandı, bazıları hastaydı ama bugün oyuncularımız sahada her şeyini verdi ve bu bize galibiyeti getirdi. dedi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Beşiktaş'ta son dakika! Aziz Yıldırım dondu kaldı!
Heyecan Dorukta! Transfer Bombası: 75 Milyon Euro Değerindeki Yıldız Trabzonspor'da!
Fenerbahçe'den ayrılır ayrılmaz Galatasaray'da! 6 milyon euroluk yıldız!
Kayserispor Başkanı Çamlı'dan Hakemlere Sert Tepki
Büyük derbiye saatler kala Fenerbahçe cephesinde beklenmedik bir şok yaşandı!