Star TV’nin “Duy Beni” Dizisinin Film Versiyonu Geliyor!

Star TV’nin gençlik dizisi Duy Beni beyazperdeye uyarlanıyor. Dizinin film versiyonu için hazırlıklar başladı ve prodüksiyonunu Böcek Films üstlenecek. Yönetmenliğini Gökçen Usta’nın yapacağı film, yaz sonunda sete çıkacak. Dizideki oyunculara teklif götürülecek.

Star TV’nin 2022’de yayınlanan popüler gençlik dizisi Duy Beni, şimdi beyazperdeye uyarlanıyor. Dizinin film versiyonu için hazırlıklar başlamış olup, prodüksiyonu Böcek Films üstlenecek ve filmi Gökçen Usta yönetecek. Yaz sonunda başlayacak çekimlerde dizinin oyuncularına da teklifler yapılacak.

STAR TV’NİN POPÜLER GENÇLİK DİZİSİ "DUY BENİ"NİN FİLM VERSİYONU ÇEKİLİYOR

Star TV'nin 7 Temmuz 2022’de başlayan ve toplam 20 bölüm süren gençlik dizisi *Duy Beni*nin beyazperde filmi çekilmek üzere hazırlıklara başlandı. 

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, dizinin film versiyonunun prodüksiyonunu Böcek Films üstlenecek. Filmin yönetmenliğini ise Gökçen Usta’nın yapması planlanıyor.

DİZİNİN OYUNCU KADROSU

Duy Beni dizisinin başrolünde, farklı sınıfsal arka planlara sahip gençlerin iyilik ve kötülük arasındaki mücadelesini anlatan bir hikaye yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Helin Kandemir, Caner Topçu, Rabia Soytürk, Sümeyye Aydoğan, Meltem Akçöl, Burak Can, Dilara Sümbül, Taha Bora Elkoca, İzzet Yüksek, Jasmine Berkiş, İbrahim Yıldız, Gökçe Güneş Doğrusöz, Sena Gençtürk, Aytaç Uşun, Ege Kökenli, Berk Hakman, Durul Bazan ve Utku Coşkun gibi isimler bulunuyordu.

Yaz sonunda sete çıkması planlanan film için dizinin oyuncularına da teklifler yapılacağı belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.