Star Wars Squadrons, Epic Games’te ücretsiz oldu

Bildiğiniz gibi bu şıralar Black Friday vesilesiyle Steam’de oyun fiyatlarında ciddi indirimler var. Bu yüzden pek çok oyun sever bu hafta Steam’e akın etmiş durumda.

Ancak tabii Steam bu indirimlerle oyun severleri çekerken, en büyük rakibi olan Epic Games de boş durmuyor. Epic de bir yandan kendi indirimlerini sunarken, bir yandan da zaman zaman yaptığı gibi önemli bir oyunu ücretsiz olarak kullanıcılarına sundu.

Bu hafta Epic Games’te oyun severlerle ücretsiz olarak sunulan oyun Star Wars Squadrons oldu. Oyunu ücretsiz olduğu dönem içinde kütüphanesine ekleyen kullanıcılar, bundan sonra oyunun sahibi olacaklar ve istedikleri zaman oynayabilecekler. Oyunu ücretsiz almak için son tarih 1 Aralık.

2020 yılında PC, PlayStation 4 ve Xbox One’a yönelik olarak satışa sunulan Star Wars Squadrons, Electronic Arts tarafından geliştirilen bir uzay savaşları oyunu. Hem tek kişilik hem de multiplayer modu bulunan oyunda, oyun severler Star Wars dünyasından aşina olduğumuz uzay gemilerini kontrol ederek galaksinin kaderini belirleyecek hava savaşlarında yer alıyorlar.

Return of the Jedi ve Rogue Squadron’un sonrasında geçen Squadrons’ta hikayenin merkezinde Yeni Cumhuriyet’in Vanquard Squadron’u ve Galaktik İmparatorluk’un Titan Squadron’u yer alıyor. Yani oyuncular isterlerse gücün karanlık tarafına, isterlerse de aydınlık tarafına hizmet ediyor. Bir taraf Ölüm Yıldızı’nı imha etmeye çalışırken, diğer taraf korumak için mücadele veriyor.

Elon Musk, banlı hesaplara af sunacak

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Çiftlik oyunları tutkunları için güzel bir haber: Steam Çiftlik Festivali başladı!
2 Mayıs'ta Epic Games, 487 TL değerindeki oyunu ücretsiz olarak sunacak
En hızlı internete sahip ülkeler listesi duyuruldu! Türkiye'nin konumu beklenildiği gibi
Linkedin, rakibini model alarak yeni bir video deneyimi sunuyor: Yeni bir video platformu yolda!
NASA'nın Psyche Uzay Aracı, 225 Milyon Kilometreden Lazer İletişimi Sağladı!