Star Wars’ın yeni filmi The Rise of Skywalker 20 Aralık'ta vizyona girecek

20 Aralık’ta vizyona girecek olan Star Wars: The Rise of Skywalker’dan yeni bir tanıtım fragmanı yayınlandı. J.J. Abrams’ın yönettiği film, Star Wars...

20 Aralık’ta vizyona girecek olan Star Wars: The Rise of Skywalker’dan yeni bir tanıtım fragmanı yayınlandı. J.J. Abrams’ın yönettiği film, Star Wars üçlemesini noktalayacak.

Heyecanla beklenen Star Wars: The Rise of Skywalker‘ın vizyona girmesine günler kala filmin tanıtım çalışmalarına hız veren Disney, filmden yeni bir tanıtım fragmanı yayınladı. 2015 yılında yeni üçlemeyi başlatan Star Wars: The Force Awakens’ın da yönetmeni olan J.J. Abrams‘ın yönettiği Star Wars: The Rise of Skywalker, yeni Star Wars üçlemesini noktalayacak.

Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo ve Billie Lourd‘un önceki filmlerdeki rolleriyle geri döndüğü filmde Star Wars evrenine yeni isimler de dâhil olacak. Naomi Ackie, Keri Russell, Matt Smith ve Richard E. Grant, Star Wars: The Rise of Skywalker’da yeni karakterlere hayat verecek isimlerin başında geliyor.

Star Wars: The Rise of Skywalker, 20 Aralık 2019’da Vizyona Girecek

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Video Haberleri

Kurnaz hırsızın şaşırtıcı yöntemi: 10 saniye içinde çaldı
Maçta dili boğazına kaçtı
Sırtımdaki hançerlerle seçime girmek zorunda kaldım
Kaybedersek bu kötü gidişata ortak olmam, makamları bırakırım
Özgür Özel kadrosunu ilk kez açıkladı