Steam'de zirveye ulaşmıştı! Kısa sürede dibe çakıldı! Palworld furyası son buluyor

Steam'de anlık oyuncu sayısıyla kısa sürede zirveye oturan Palworld resmen dibe çakıldı! Oyuncu sayısı günden güne düştü! Ortalığı kasıp kavuran Palworld furyası son buluyor...

Geçtiğimiz haftalarda piyasaya sürülen Palworld adlı oyun, büyük bir heyecanla karşılandı ve kısa sürede popülerlik kazandı. Ancak, son gelişmeler oyunun beklenen başarısını tam anlamıyla yakalayamadığını gösterdi. Oyunun oyuncu sayısında ciddi bir düşüş yaşandı.

OYUNCU SAYISI YÜZDE 83 AZALDI

Palworld, temelde bir hayatta kalma oyunu olarak tanımlanıyor. Pokemon evreninden ilham alınarak oluşturulan oyun, oyuncuların "Pal" adı verilen yaratıkları eğitmesini ve onları çeşitli görevlerde kullanmasını sağlıyor. Ancak, son verilere göre Palworld'ün oyuncu sayısı yüzde 83 oranında azaldı.

SteamDB.info tarafınca paylaşılan verilere göre, Palworld'ün oyuncu sayısındaki bu düşüş dikkat çekiyor. Oyunun popülerliği hızla azalırken, geliştirici şirketin bu duruma müdahale etmek için harekete geçtiği bildirildi.

Palworld, aynı zamanda hilecilere karşı da mücadele ediyor. Geliştirici şirketin yöneticileri, hile yapmaya çalışan oyunculara ağır cezalar verileceğini açıkladı. Şirket, hilecileri daha hızlı tespit edebilen bir güvenlik sistemi geliştirmek için çalışmalarını sürdürüyor ve şubat ayında yayınlanacak yeni güncelleme ile bu sistemi devreye almayı planlıyor.

Yapılan açıklamada, hile kullanımı sebebiyle mağdur olan oyuncuların da düşünüleceği vurgulandı. Palworld'ün geliştirici ekibi, oyuncuların adil ve güvenli bir oyun ortamında zaman geçirebilmeleri için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Huawei, yeni akıllı güneş gözlüğünü piyasaya sürmeye hazırlanıyor! Tam 11 saat pil ömrü var
Youtube'u açanlar artık o butonla karşılaşacak: Sadece Premium kullanıcılar faydalanabilecek!
Oyun dünyasında RTS nedir?
Shadow Robot Company'den Devrim Niteliğinde Robotik El: İnsan Elinden %50 Daha Büyük!
Bilim insanları duyurdu: Dünya'nın içindeki bir gezegen keşfedildi