Steam'den beklenmedik hareketler! Fiyatı 186 TL'yi aşıyordu: O oyun kalıcı olarak ücretsiz

Steam, kullanıcılarını şaşırtmaya devam ediyor! Fiyatı 186 TL'yi aşan popüler korku oyunu Deceit 2 kalıcı olarak ücretsiz oldu...

Son zamanlarda birçok oyun stüdyosu, oyunlarının çıkışından sonra tamamen ücretsiz bir modele geçiş yaparak oyunculara büyük bir avantaj sağlıyor. Geçtiğimiz günlerde, korsan temasıyla dikkat çeken Blackwake adlı oyun, Steam platformunda tamamen ücretsiz hale getirildi.

DECEIT 2 KALICI OLARAK ÜCRETSİZ

Şimdi ise korku oyunu Deceit 2, Steam üzerinde kalıcı olarak ücretsiz olarak sunuluyor. Normalde 5,79 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olan bu oyun, oyunculara büyük bir fırsat sunuyor.

Deceit 2, 2016 senesinde çıkan ilk oyunun peşinden geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen bir sosyal çıkarım ve korku oyunu olarak dikkat çekiyor. Oyunda, oyuncuların bazı ekip üyeleri lanetlenmiş olarak diğer dostlarını avlamaya çalışırken, diğer ekip üyeleri ipuçlarını ve görevleri takip ederek hayatta kalmaya çalışıyor.

Peki, Steam'de kalıcı olarak ücretsiz olan Deceit 2'ye nasıl sahip olabilirsiniz? Öncelikle Steam hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor. Daha sonra, anasayfanın sağ üst köşesinde yer alan arama çubuğuna "Deceit 2" yazarak ilgili sayfaya gidiyorsunuz. Sayfanın alt kısmında bulunan "Oyunu Oyna" butonuna tıklayarak Deceit 2'yi kütüphanenize kalıcı olarak ekleyebilir ve istediğiniz zaman indirip oynamaya başlayabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Çiftçilik hayranları için heyecan verici haber! Epic Games'in yeni ücretsiz oyunu sızdırıldı!
Yapay zekanın babası Hinton, devletlerin kesinlikle yapması gerekenleri açıkladı
Yapay Zeka Politikaları Derneği Başkanı Küçükşabanoğlu: Türkiye’de yapay zekâ marka oluşturacağız
İki şirket "Air Pro' ibaresi için kapıştı
Gökbiliminde Yeni Keşif: Kartal Bulutsusu'ndaki Yaratılış Sütunları