Stefan Kuntz'un yardımcısı kim olacak? İşte adaylar

TFF, Şenol Güneş'ten boşalan teknik direktörlük görevi için Stefan Kuntz ile el sıkıştı. Önceki gün İstanbul'a gelen Alman teknik adamla 3 yıllık anlaşmaya varıldı. Peki, 58 yaşındaki hocanın yardımcısı kim olacak.

A Milli Takım teknik direktörlüğü için düşünülen Stefan Kuntz için geri sayım başladı. Kuntz'un yanında yerli bir yardımcı olması için başlatılan çalışmalarda Mustafa Doğan için nabız yoklandı, sonrasında rota Tayfun Korkut'a çevrildi. Korkut, başka bir teknik adamın yanında çalışmak istemeyince, 2017-19 yılları arasında Milli Takım'da yardımcı antrenör olan Tayfur Havutçu ile görüşmelere başlandı.

A Milli Takım'da Stefan Kuntz için artık geri sayıma geçildi. Dün Almanya Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklama ile birlikte 58 yaşındaki çalıştırıcı resmi imzayı atmaya hazır hale geldi.

Sabah'ın haberine göre; Sepp Piontek sonrasında ilk kez bir Alman çalıştırıcı takımın başına geçecek.

Kısa süre içinde resmi açıklamanın yapılması bekleniyor. 8 Ekim'de Norveç ve 11 Ekim'deki Letonya maçlarında Stefan Kuntz, A Milli Takım'ın başında olacak.

Yardımcısı kim olacak?

Stefan Kuntz'un yanında yerli bir yardımcı olması için başlatılan çalışmalarda Mustafa Doğan için nabız yoklandı, sonrasında rota Tayfun Korkut'a çevrildi. Korkut, başka bir teknik adamın yanında çalışmak istemeyince, 2017-19 yılları arasında Milli Takım'da yardımcı antrenör olan Tayfur Havutçu ile görüşme yapıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Buse Naz Çakıroğlu, Avrupa şampiyonu oldu!
Muslu Belediyespor, şampiyonluk hedefinde!
Samet Aybaba'dan Sergen Yalçın ve transfer açıklaması geldi! Son dakika!
Sivassporlu Rey Manaj gol sayısını 22’ye yükselterek, rekor kırdı!
Başkan Dursun Özbek açıkladı! İşte Galatasaray'ın o dev gelir kaynağı!