Stefan Savic "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum"

Trabzonspor, yeni transferi Stefan Savic için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde imza töreni düzenledi. Savic, 15 numaralı formayı giyecek ve Trabzonspor'da olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Başkan Yardımcısı Serkan Kılıç, Savic'in takım için büyük bir kazanç olduğunu vurguladı.

Trabzonspor, yeni transferi Stefan Savic için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde tören düzenledi. Savic, 15 numaralı formayı giyecek ve kulüp hakkında duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Yardımcısı Serkan Kılıç, Savic’in tecrübesinin takıma büyük katkı sağlayacağını belirterek transferin hem oyuncu hem de kulüp için hayırlı olmasını umduğunu ifade etti.

Trabzonspor, yeni transferi Stefan Savic için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir imza töreni düzenledi. Savic, Trabzonspor'da 15 numaralı formayı giyecek. Törende yaptığı açıklamalarda, transferinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Trabzonspor'un kendisi için doğru bir kulüp olduğunu belirtti. Savic, "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu kulüp, benim burada olmamı çok istedi ve bunun için büyük fedakarlıklar yaptı. Çevreme Trabzonspor'un benim için doğru bir yer olduğunu söyledim. Kafamda hiçbir kuşku olmadan buradayım ve bir an önce Trabzonspor formasıyla sahaya çıkmayı, takım arkadaşlarımla mücadele etmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Hepimiz için başarılı bir yıl olmasını umuyorum. Artık sahanın içinde konuşma zamanı. Atletico Madrid’e de uzun yıllar süresince formasını terlettiğim kulübe transferime izin verdikleri için teşekkür ediyorum" dedi.

İmza töreninde konuşan Trabzonspor Başkan Yardımcısı Serkan Kılıç ise, "Stefan Savic'in özgeçmişi ve tecrübesi tartışılmaz. Taraftarlarımız, yöneticilerimiz ve teknik kadromuz onun kapasitesini çok iyi biliyor. Geçen yıl yaşadığımız sorunları göz önünde bulundurarak, bu mevkiye alınabilecek en iyi oyuncu olarak değerlendirildi ve transfer edildi. Hem kendisi hem de takımımız için başarılı bir süreç olmasını diliyoruz. Savic'in futbol geçmişi ve tecrübesi, böylesine bir oyuncuyu Trabzonspor'a kazandırmak bizim ve taraftarlarımız adına mutluluk verici. Transfer hepimize hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.