Stefano Denswil’in sağlık durumu ile ilgili açıklama getirildi

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, detaylı bir muayene sonrasında Denswil'in sol ön adalesinde meydana gelen kas hasarının tedavisine başlandığı belirtildi.

Trabzonspor, oyuncusu Stefano Denswil'in sol üst ön adalesinde bir kas yaralanması tespit edildiğini duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, detaylı bir muayene sonrasında Denswil'in sol ön adalesinde meydana gelen kas hasarının tedavisine başlandığı belirtildi. Oyuncunun sahalardan ne kadar süre uzak kalacağı ise yapılacak takipler ve tedavi sürecine göre netlik kazanacak.

"KAS YARALANMASI TESPİT EDİLMİŞTİR"

Trabzonspor, Stefano Denswil'in sağlık durumu ile ilgili bir açıklamada bulunmuş oldu. Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ahmet Beşir'in Stefano Denswil'in sağlık durumu ile ilgili yapmış olduğu açıklamada, "Futbol A Takımımızın antrenmanı sırasında ağrı hisseden oyuncumuz Stefano Denswil'in yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda sol üst ön adalesinde (Quadriceps) kas yaralanması tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır," ifadeleri kullanılmış bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.