Stoilov'dan meydan okuma: "Kimse bizi durduramaz"

Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor'u 2-1 yenerek önemli bir galibiyet elde eden Göztepe'nin teknik direktörü Stanimir Stoilov, takımın enerjisinin ve sahadaki duruşunun yüksek seviyede olduğunu ve istedikleri dinamik futbolu sahaya yansıttıklarını belirtti.

Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor'u 2-1 yenerek önemli bir galibiyet elde eden Göztepe'nin teknik direktörü Stanimir Stoilov, takımın enerjisinin ve sahadaki duruşunun yüksek seviyede olduğunu ve istedikleri dinamik futbolu sahaya yansıttıklarını belirtti. Basın toplantısında, güçlü bir rakibe karşı kazanmanın kendileri için büyük bir başarı olduğunu dile getiren Stoilov, "Taraftarlarımızın verdiği muazzam destek sayesinde sahada 10 kişi olduğumuz anlarda bile kendimizi eksik hissetmedik. Adeta 12 kişi gibi oynadık; taraftarımız bize ekstra bir güç kattı, onlara özel olarak teşekkür ediyorum," dedi.

Stoilov, galibiyete katkı sağlayan tüm takım üyelerine teşekkür ederek, bu şekilde çalışmaya ve istedikleri futbolu sahaya yansıtmaya devam etmeleri gerektiğini vurguladı. Bugünkü galibiyetle oyuncularının seviyelerinin ne kadar yüksek olduğunu daha iyi gördüklerini ifade etti.

Hakem hakkında bir soruya, "Genelde hakem kararlarını fazla yorumlamıyorum, federasyon bununla ilgileniyor. Ancak iptal edilen gol dikkat çekiciydi. Daha önce de Romeo'nun golü iptal edilmişti ve daha sonra doğru bir gol olduğu ortaya çıkmıştı. Bu tür iptaller oyuncuları etkileyebiliyor," yanıtını verdi.

Forvet hattındaki sakatlıklara da değinen Stoilov, Kubilay Kanatsızkuş ve Romulo’nun sakatlıklarının yanı sıra gelecek hafta Anthony Dennis ve Isaac Solet'in cezalı olacağını hatırlattı. "Şu anda en büyük problemimiz forvet hattı diyebilirim. İki oyuncumuz sakat, Fofana da henüz tam formunda değil. Ancak bu eksiklikleri rotasyonla çözmeye çalışacağız," şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.