Stoklayın: Haziran ayının ilk zammı belli oldu!

Yeni yıl ile birlikte başlayan zam furyası Haziran ayında katlanarak devam edecek. İğneden ipliğe her üründe görülen fiyat artışlarının ne zaman duracağı merak edilirken, Haziran ayıyla birlikte yeni bir zam furyasının başlayacağı öğrenildi. Öyle ki Haziran ayında ilk zam gelecek ürün belli oldu.

CIPS FİYATLARINA YENİ ZAM: HAZİRAN AYINDA BAŞLAYACAK

Yeni yılın başlamasıyla birlikte artan zam furyası, Haziran ayında da devam edecek. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar'ın sosyal medya hesabından yaptığı duyuruya göre, 1 Haziran 2024 itibariyle cips fiyatlarına zam yapılacak. Fritos, Doritos ve Ruffles gibi popüler markalara ait cipslerin fiyatlarında artış olacak.

FİYATLARDAKİ ARTIŞ

Haziran ayıyla birlikte cips fiyatlarında 5-10 TL arasında bir artış bekleniyor. Özellikle Türkiye'de en çok tüketilen markalar arasında yer alan Fritos, Doritos ve Ruffles markalı cipslerin fiyatlarında artış yaşanacak. Mega boy cipslerin fiyatı 45 TL'den 55 TL'ye çıkarken, diğer boyutlardaki cipslere de 5 TL zam yapılacak.

Bu zam haberinin ardından tüketiciler, gıda fiyatlarındaki artışın ne zaman duracağını merak ediyor. Ancak şu an için belirsizlik devam ediyor ve önümüzdeki günlerde yeni zamların gelebileceği konuşuluyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.