Striptiz kulübüne silahlı saldırı: 26 kişi hayatını kaybetti

Mesika'nın Veracruz eyaletindeki Coatzacoalcos şehrinde, bir striptiz kulübüne silahlı saldırı yapıldı. Saldırıda 26 kişi hayatını kaybettiği öğrenildi.

Mesika'nın Veracruz eyaletindeki Coatzacoalcos şehrinde, bir striptiz kulübüne silahlı saldırı yapıldı. Saldırıda 26 kişi hayatını kaybettiği öğrenildi.

Caballo Blanco adındaki barda Salı gecesi gerçekleşen ve çete mensuplarının yaptığı düşünülen saldırıda en az 13 kişi ağır şekilde yaralandı.

Çarşamba günü bir açıklama yapan Devlet Başkanı Andres Manuel Lopez Obrador, gerçekleşen saldırıyı 'korkunç' olarak nitelendirdi.

Federal yetkililerin saldırının yerel yetkililer ve organize suç çeteleri arasında bir anlaşmazlıktan kaynaklanıp kaynaklanmayacağını araştıracağını belirten Lopez Obrador, saldırganların gece kulübünün acil çıkış koridorlarını ateşe vermesiyle ölümlerin sayısının artttığını belirtti.

Saldırıdan kurtulanlar, barda çok yüksek sesle reggaeton müziği çaldığı için dansçıların ve barda eğlenenlerin çıkan yangını görene kadar saldırının farkına varmadığını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Hope Hicks: Trump, Stormy Daniels İlişkisini İnkâr Etmemi İstedi
Venedik, giriş ücretiyle yüksek kazanç elde etti
O Şehirde 2025'ten İtibaren Dizel ve Benzinli Araçları Yasaklıyor!
Suudi Arabistan'da 'kaçak' hac ile mücadeleye yeni uygulama başlatıldı: Kontrol noktaları kurulacak
CIA Başkanı William Burns Kahire'de, İsrail-Hamas müzakerelerini değerlendiriyor