Su Burcu Yazgı Coşkun ve Burak Deniz İkilisi 'Şehrazad' Dizisinde Bir Araya Geliyor!

18 yaşındaki genç oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun'un, başrol teklifi aldığı ve Burak Deniz ile birlikte "Şehrazad" dizisinde yer alacağı açıklandı. İkili, senaryoyu heyecanla beklediklerini ifade etti.

18 yaşındaki genç yetenek Su Burcu Yazgı Coşkun, kariyerinde yeni bir döneme adım atıyor. Başrol teklifi aldığı ve ünlü oyuncu Burak Deniz ile birlikte rol alacağı "Şehrazad" dizisiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Coşkun, bu yeni projeyle birlikte oyunculuk kariyerinde önemli bir adım atmaya hazırlanırken, partneri Deniz'le birlikte senaryoyu heyecanla beklediklerini belirtiyor.

18 yaşındaki Su Burcu Yazgı Coşkun, son zamanların parlayan yıldızları arasında yer alıyor. Çocuk oyuncu olarak başladığı kariyerinde "Aşk Yeniden" ve "Bizim Hikaye" gibi dizilerde rol aldıktan sonra genç yaşına rağmen büyük bir teklifle karşı karşıya kaldı. Başrol teklifi alan Su Burcu Yazgı Coşkun'un, Burak Deniz'in başrolünde olduğu "Şehrazad" dizisinde yer alması bekleniyor. Ancak, aralarındaki 15 yaş farkı sosyal medyada tartışmalara neden oldu. Coşkun, yeni dizisi ve partneri Burak Deniz hakkında ilk kez konuştuğunda, "Burak Deniz ile birlikte senaryoyu paylaşacağız. Oyunculuğunu çok beğendiğim birisi. Senaryoyu okuduğumda çok etkilenmiştim, heyecanla bekliyorum. Hayırlısı olsun." şeklinde açıklama yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Onur Seyit Yaran'ın Ablasından Şok İddia: Psikolojik Taciz!
Sahneden Kazandığını Cebine Koydu: Ünlü Müzisyen 1 Milyar 300 Bin TL'lik Zenginlik Rekoru Kırdı!
Hadise 21 Yıl Sonra Sing Again'de Gözyaşlarına Hakim Olamadı
Bakanlık Cem Yılmaz'a 'alkol' cezası kesti
Fatih Kısaparmak ortaya çıktı: “3-5 milyon TL verseler çıkmam” dedi