Şu üç buçuk milyon doları bozdurun da ittifakınız pekişsin Ekmel Bey!

Orhan Şahin/ABC GAZETESİBaşkanlık ve yeni Anayasa konusunda ittifak kuran AKP ve MHP'ye yeni bir uzlaşma kapısı doğdu. MHP İstanbul Milletvekili Ekmeleddin İhsanoğlu'nun hesabında  3.596.304 dolar bulunuyor.  İhsanoğlu'nun bu...

Orhan Şahin/ABC GAZETESİ

Başkanlık ve yeni Anayasa konusunda ittifak kuran AKP ve MHP'ye yeni bir uzlaşma kapısı doğdu. MHP İstanbul Milletvekili Ekmeleddin İhsanoğlu'nun hesabında  3.596.304 dolar bulunuyor.  İhsanoğlu'nun bu parayı bozdurup bozdurmayacağı merak konusu...

VATANDAŞA DOLARLARI BOZDUR ÇAĞRISI
Yaklaşan ekonomik krize çözüm olarak vatandaşa "Elinizdeki dövizleri bozdurun" çıkışı yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinin yankıları devam ediyor. Erdoğan'ın çıkışının ardından Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Albaraka Türk'te 200 bin doları olan cumhurbaşkanına Meclis kürsüsünden "bozdurdun mu" diye sormuştu.


Kılıçdaroğlu Erdoğan'ın 2014 cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde yaptığı mal beyanına dayanarak Erdoğan'ın 200 bin doları olduğu bilgisini paylaşmıştı.  Aynı seçimlerde cumhurbaşkanı adayı olan Ekmeleddin İhsanoğlu ve Selahattin Demirtaş da YSK'ya mal beyanı yapmıştı. 

MAL VARLIKLARI


2014'te cumhurbaşkanı adaylarının mal beyanları şu şekilde; 
Recep Tayyip Erdoğan
Güneysu-Dumankaya Köyü’nde 2 bin metrekare arsa (Maliyeti 10 bin TL), binek otomobil (Maliyeti : 234.080 TL), banka hesaplarında toplam 4 milyon 404 bin 192,13 TL, 200 bin dolar ve 500 bin TL alacak.
Ekmeleddin İhsanoğlu
Kendine veya eşine ait, miras ve satın alma yoluyla İstanbul’da 9 daire, 1 adet 2006 marka Opel Vectra otomobil ve banka hesaplarında 240.427 TL ve 3.596.304 dolar.
Selahattin Demirtaş
Diyarbakır’da 260 bin TL değerinde ev, Diyarbakır’da 100 bin TL değerinde hukuk bürosu olarak kullandığı büro, parti çalışmalarında makam aracı olarak kullanılan iki adet Audi marka otomobil ve Skoda marka otomobil.

MAL BEYANLARINI NEDEN HATIRLATTIK?

2014'te YSK'ya bildirile mal beyanlarına göre MHP İstanbul Milletvekili Ekmeleddin İhsanoğlu'nun bankada 3.596.304 (Yazıyla: Üç milyon beş yüz doksan altı bin 304) doları bulunuyor.
Bilindiği üzre yeni Anayasa ve başkanlık tartışmalarında AKP-MHP ittifakı söz konusu. Devlet Bahçeli'nin çıkışıyla birlikte bazı MHP milletvekillerinin ve MHP tabanının itirazlarına rağmen AKP'nin başkanlık önerisi iki parti tarafından kabul edilecek.

Başkanlık konusunda ittifak kuran bu iki partinin siyasetçileri ekonomi için de ittifak kuracak mı merak konusu...
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Fatih Altaylı'dan Bahçeli'ye 'kız alıp kız verme' yanıtı sert oldu!
Bağırma
Ücretsiz doğalgaz bir yıl daha uzatılsın
1 Mayıs aynı zamanda dayanışma demektir
Kılıçdaroğlu emekçilere Taksim çağrısında bulundu