Sucuk partisi sonrası Hulusi Akar'dan paylaşım: “Haber olarak hazırlayanlara afiyet olsun”

Kayseri'de AKP'lilerin düzenlediği sucuk partisi, kamuoyunda tartışmalara yol açtı. AKP Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, etkinliği eleştirenlere “Haber olarak hazırlayanlara afiyet olsun” diyerek yanıt verdi.

AKP'lilerin Kayseri'de düzenlediği sucuk partisi, kamuoyunda tartışmalara neden oldu. AKP Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, yaşananlara ilişkin bir paylaşımda bulunarak, "Haber olarak hazırlayanlara afiyet olsun" ifadelerini kullandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AKP Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, bazı milletvekilleri ve partililerin katılımıyla Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi Tanıtım Töreni'nde mangal partisi gerçekleştirdi. Bu etkinlik, milyonların yüksek fiyatlar ve enflasyon karşısında alım gücünün düştüğü bir dönemde kamuoyunun tepkisini topladı.

Akar, sucuk partisine ilişkin yaptığı paylaşımda, "Yalanı, dolanı, fesadı, fitneyi; haber olarak hazırlayanlara, pişirenlere, servis edenlere ve bunu yiyenlere afiyet olsun" şeklinde ifadeler kullandı. Ayrıca, "Biraz akıl, biraz vicdan, biraz insaf… Siyasi Ahlak? Basın Ahlakı?" sorularını yöneltti. Akar, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın açıklamasını da paylaşımına ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.