Suçüstü yakalanan Ahmet Hakan ABC’ye saldırdı!

ABC Haber MerkeziHürriyet’in yandaş Siyasal İslamcı yazarı Ahmet Hakan, Türkiye’deki ensest ilişkiler gerçeğini yansıttığı yazıları nedeniyle aynı gazetede yazan Melis Alphan’ı hedef almıştı. Ahmet Hakan yazısında,...

ABC Haber Merkezi

Hürriyet’in yandaş Siyasal İslamcı yazarı Ahmet Hakan, Türkiye’deki ensest ilişkiler gerçeğini yansıttığı yazıları nedeniyle aynı gazetede yazan Melis Alphan’ı hedef almıştı. Ahmet Hakan yazısında, "Bir köşe yazarı, 'Murat Başoğlu’na şaşırmayın, onun gibilerin oranı yüzde 40’tır' diye yazıyorsa... Ona tabii ki 'Hop! Türk toplumunun yarıya yakını yeğen, amca falan dinlemeden fantezi mi yaşıyor? Atma Recebiye! Köşe kardeşiyiz' denir, başka ne denecek?" ifadelerini kullanmıştı.

ABC Gazetesi’nin bu çirkin yazıya sessiz kalmayarak yaptığı haberin ardından ise pişkinlikte gemi iyice azıya alan Ahmet Hakan bu sefer de ABC Gazetesi’ne saldırdı.

Twitter hesabından açıklama yapan Hakan adeta suçüstü yakalanmış gibi, “Akit'ten farkı yok bu alçakların... şerefsiz çarpıtıcılar, ahlaksız müptezeller'' ifadeleriyle ABC Gazetesi’ni hedef aldı.

Hakan’ın gazetemize yönelik kullandığı ifadelerin, ensest ilişkiyi iğrenç bir şekilde “fantezi'' diyerek meşrulaştıran Ahmet Hakan’a mı yoksa bu iğrençliğe sessiz kalmayan ABC Gazetesi’ne mi uygun olduğunu ise okurlarımızın takdirine bırakıyoruz.

ABC Gazetesi'nin geçmişinde dinci faşist Akit ile akrabalık yoktur. Akit, Ahmet Hakan'ın geçmişteki dava arkadaşlarıdır. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Yarış başlıyor! Çin'den gelen BYD Seagull, elektrikli Panda'nın önünde!
Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi
Fiat Egea parasına 7 kişilik SUV: Bu araç yok satar
En ucuz Fiat Egea 1 milyonu aştı: İşte fiyat listesi
Otomobil alarak yatırım yapmayı düşünenlere kötü haber! Sektör temsilcileri açıkladı