Sudan Cumhurbaşkanı'nın oğlu Ankara'da trafik kazası yaptı: Hayati tehlikesi sürüyor!

Sudan Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohamed A. Fatah Elburhan Rahman, Ankara'da motosikletiyle önünde ilerleyen araca çarpması sonucu ağır yaralandı. Rahman'ın hayati tehlikesinin olduğu bildirildi.

Sudan Cumhurbaşkanı Abdülfettah el-Burhan'ın oğlu Mohamed A. Fatah El-Burhan Rahman, Ankara'da meydana gelen bir trafik kazası sonucunda yaralandı. Kaza, Anayasa Mahkemesi binası önünde meydana geldi, Rahman'ın binek aracı başka bir araca arkadan çarptı. Bu olay sonrasında Rahman'ın sağlık durumunun ciddi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu açıklandı.

Olayın ardından Rahman, acil bir şekilde Bilkent Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı ve burada tedavi altına alındı. Ancak yapılan açıklamalarda, Rahman'ın durumunun eleştiri olduğu vurgulandı. Trafik kazasıyla ilgili olarak detaylı bir soruşturma başlatıldı ve olayın kesin nedeni belirlenmeye çalışılıyor.

Sudan Cumhurbaşkanı'nın oğlunun Türkiye'de meydana gelen bu kaza, ülkeler arasındaki ilişkiler ve diplomatik çevrelerde dikkatle takip ediliyor. Rahman'ın sağlık durumuyla ilgili olarak Sudan yetkilileri de bilgilendirildi ve gelişmeler yakından izleniyor. Kamuoyu, Rahman'ın bir an önce sağlığına kavuşması ve yaşanan bu üzücü olayın aydınlatılması için adımların atılmasını bekliyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Tepedekilerin ölüm dağıtan çocukları
Osman Kavala'dan yeniden yargılama talebi
Fahri trafik müfettişliğinde yeni dönem: Her kural ihlaline ceza yazamayacaklar
Bakan Yerlikaya duyurdu: 'Ayazlar' suç örgütü çökertildi, 9 gözaltı
Tetikçinin kaçırıldığı çakarlı aracın görüntüsüne ulaşıldı