Suikast talimatı mı? 'Çok önemli bazı kimseleri öldürmemiz lazım'

Fethullahçı Terör Örgütü lideri Gülen'in "Bamteli" adlı son sohbetinde yer alan bir bölümde suikastlardan bahsediliyor. Gülen'in bu sohbette suikast talimatı verdiği ileri sürülüyor. 17-25 Aralık operasyonlarını ve 15 Temmuz...

Fethullahçı Terör Örgütü lideri Gülen'in "Bamteli" adlı son sohbetinde yer alan bir bölümde suikastlardan bahsediliyor. Gülen'in bu sohbette suikast talimatı verdiği ileri sürülüyor. 

17-25 Aralık operasyonlarını ve 15 Temmuz darbe girişimleriyle ilgileri olmadığını iddia eden Gülen, sözkonusu videoya şu sözlerle devam ediyor: 

“(…) Acaba şimdi ne yapsak? Öyleyse daha ciddisini yapmamız lazım. Çok önemli bazı kimseleri öldürmemiz lazım. Doğrudan doğruya… Neyi söylüyorum, biliyor musunuz… Ayağa düşmüş şekilde konuşulanları söylüyorum. Kapalı kapılar arkasında konuşulan şeyleri söylüyorum. Meseleye ''darbe’ dedirteceğimiz şekilde yeni bir kargaşa tipi… Öyle ki, ülkede bir kısım kandıramadıklarımızı kandıralım. Dünyada kamuoyunu lehimize değiştirelim. Böyle bir şeyin zilleri çalmaya başlamıştır. (…)''

Gülen’in bu sözleri, suikast talimatı olarak yorumlandı. Emekli Kurmay Albay Mustafa Önsel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Bu şu demek; Fetullah çetesi daha önce dikkat çektiğimiz suikastlere başlayabilir. Bunu örtmek, biz önceden söyledik, bizimle ilgisi yok demek için yapılan bir açıklama!.. DİKKAT'' dedi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER; 


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Ali Yerlikaya, 1 Mayıs sonrası yapılan ev baskınlarının görüntülerini paylaştı
New York’ta Rıza Sarraf ve Halkbank aleyhine açılan tazminat davası beklemeye alındı
Gazeteci Celal Başlangıç hayatını kaybetti
Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Mehmet Naci İnci, Turkcell’in yönetimine girdi: Maaşı 150 bin TL
Münevver Karabulut'un babası, Cem Garipoğlu'nun otopsi fotoğraflarını inandırıcı bulmadı