Suikastçı polis 8 kez Erdoğan’ı korumuş!

Saldırgan polisin öne Nusra'cı sonra FETÖ'cü olduğunu iddia eden Abdülkadir Selvi, büyükelçi katilinin 15 Temmuz’dan sonra Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı 8 programda Cumhurbaşkanlığı korumalarından...

Saldırgan polisin öne Nusra'cı sonra FETÖ'cü olduğunu iddia eden Abdülkadir Selvi, büyükelçi katilinin 15 Temmuz’dan sonra Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı 8 programda Cumhurbaşkanlığı korumalarından hemen sonra iç güvenliği sağlayan polis ekibi arasında yer aldığını yazdı.

Selvi, “Allah korusun. Orada da harekete geçebilirdi'' ifadesini kullandı.

Selvi'nin bu iddiası ve suikastçi polis Mevlüt Mert Altıntaş'ın FETÖ'cü olduğu iddiası yan yana getirildiğinde, 15 Temmuz darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Marmaris'te infaz edeceği iddia edilen FETÖ'nün gerçekten böyle bir planının olup olmadığı konusunda kuşku yarattı.

Öleceğini bile bile Rus Büyükelçisine suikast düzenleyen polis Mevlüt Mert Altıntaş'ın Erdoğan'ın bu kadar yakınında bulunması hem oldukça sıkı şekilde korunmaya çalışılmasına rağmen güvenlik zaafiyeti olduğunu hem de eğer polis gerçekten FETÖ'cü ise Erdoğan'a yönelik bir salırı düzenlemek istenmesi halinde bunun mükün olduğunu da ortaya çıkardı.

">

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Şikayet etmeye bayılan 3 burç!
Yerli dijital cüzdan, yurt dışı faaliyetlerine Azerbaycan ile başlıyor!
Suikastin Ardındaki Detaylar Gün Yüzüne Çıktı: Sinan Ateş Cinayetindeki Kuryenin Görev Tamam Pozu!
Ünlü maden suyunda bakteri bulundu: 2 milyon şişe imha edildi
"İlk kez buradan söylüyorum. Kardeşim, Adalet yürüyüşünden biri işsizdir"