Şükrü Özyıldız'ı görenler tanıyamadı!

Karşılaşmalar dizisinin setinden paylaşılan fotoğraflar, başrol oyuncusu Şükrü Özyıldız’ın uzun saç ve sakal takarak yaptığı değişimi gözler önüne serdi. Takipçileri ünlü oyuncuyu tanımakta zorlanırken, sevgilisi Sibil Çetinkaya'nın esprili yorumları dikkat çekti.

Giray Altınoluk’un yazıp yönettiği ve başrolünde Şükrü Özyıldız’ın yer aldığı Karşılaşmalar dizisi, setten paylaşılan fotoğraflarla gündeme geldi. Dizideki rolü için uzun saç ve sakal takan Özyıldız’ın değişimi takipçilerini şaşırttı; sevgilisi Sibil Çetinkaya ise esprili bir yorumla dikkat çekti.

Giray Altınoluk'un başrolünde yer aldığı ve yönetmenliğini üstlendiği *Karşılaşmalar* dizisinin setinden Şükrü Özyıldız, sosyal medya hesabında dikkat çekici fotoğraflar paylaştı. Uzun saç ve sakal takarak dizideki karakterine bürünen Özyıldız, "Evet evet benim" notuyla paylaştığı karelerle takipçilerini hayrete düşürdü.

Takipçileri, değişimi karşısında ünlü oyuncuyu tanımakta zorlanırken, sevgilisi Sibil Çetinkaya da yorumlarıyla dikkat çekti. Çetinkaya, diğer takipçilerin aksine "Yakışıklılıkta bir değişiklik göremedim" diyerek esprili bir yorumda bulundu. Bu duruma yanıt veren Özyıldız, "Göz doktorunu ertelemeyelim demiştim" diyerek sevgilisine karşılık verdi. Bu eğlenceli diyalog, takipçilerinin ilgisini çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.