Şule İdil Dere öldürüldüğü yerde anıldı

ABC Haber Merkezi13 Mayıs 2016 tarihinde Kadıköy'deki Yoğurtçu Parkı'nda yürüyüş yaparken belediyeye ait hafriyat kamyonu tarafından ezilerek yaşamını yitiren Şule İdil Dere için olay yerindeki büstünün önünde anma toplantısı...

ABC Haber Merkezi
13 Mayıs 2016 tarihinde Kadıköy'deki Yoğurtçu Parkı'nda yürüyüş yaparken belediyeye ait hafriyat kamyonu tarafından ezilerek yaşamını yitiren Şule İdil Dere için olay yerindeki büstünün önünde anma toplantısı düzenlendi. Toplantıda İdil Dere'nin ailesi adına Damla Özdemir,  avukatı Murat Özveri, HDP milletvekili Filiz Kerestecioğlu, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Kadıköy Kent dayanışmasından Üzeyir Uludağ, ve son olarak da babası Berdan Dere birer konuşma yaptılar.

Anmada konuşan babası Berdan Dere, "bunların hiçbirini telafi edemeyiz; kaybedilen canlar yerine getirilemez ama bunların her biriyle uğraşarak mücadele ederek önleyebiliriz. Onun için, biz hem İdil'in anası için, hem de İdil'den sonra kaybettiklerimiz için mücadele etmeye devam ediyoruz. Bu mücadeleye destek verdiğiniz için, bu anmada yanımızda olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Bu ülkelerden posta ve kargo gelenlere kötü haber geldi!: Vergiye yeni bir zam daha yapıldı!
Vergi Kaçakçılığına Büyük Darbe: 50 İlde 17 Milyar Liralık İnceleme Başlatıldı
Sarımsakların ömrünü uzatın: Uzun süre taze kalmalarını sağlayan pratik ipuçları
Şevket Çoruh’tan güldüren Serenay Sarıkaya sözleri!
Esra Akkaya oğlunun son halini paylaştı! Görenler yorum yağdırdı!!