Süleyman Çakır 17 yıl sonra diriliyor! Oktay Kaynarca her yerde duyurdu! Ekranlara yeniden dönüyor! “Bu Hasret

Kurtlar Vadisi dizisinin en sevilen karakterlerinden biri olan Süleyman Çakır, 17 yıl sonra yeniden anıldı. 8 Nisan 2004 tarihinde hayata gözlerini kapatan kurgusal karakter, bir döneme damgasını vurmuştu.

17 yıl sonra yeniden Twitter'da gündem olan Süleyman Çakır, 1 saat içerisinde 7 bini aşkın tweet aldı. Süleyman Çakır'a hayat veren Oktay Kaynarca ise, yıllardır Süleyman Çakır olarak biliniyordu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Süleyman Çakır'a benzer bir karaktere hayat vermesinden dolayı uzun yıllardır ekranlarda tazeliğini koruyor. Hızır ve Süleyman Çakır arasında bir seçim bile yapamayan Oktay Kaynarca; 17. seneyi devriyesinde bir paylaşım yaptı. 

Uzun süredir Twitter'da gündem olan #SüleymanÇakır tag'ı altında açılan bir konuya binlerce etiket geldi. Konu hakkında gelen yorumları gören Oktay Kaynarca ise konu hakkında çok özel bir açıklama yaptı. Bunun üzerine Süleyman Çakır hasretiyle yanan sosyal medya kullanıcıları havaya uçtu!

Herkesi heyecanlandıran paylaşım!

"Güzel adamdı güzel adamların sayesinde güzel kaldı...Teşekkür ederim..." notunu düşerek; Süleyman Çakır'la bütünleşen bir videoyu paylaşan Oktay Kaynarca tüm dikkatleri üzerine çekti. "Azdan az, çoktan çok gider" sözlerini söyleyen kurgusal karakter Süleyman Çakır'ın ardından kendi videosunu koyan Oktay Kaynarca herkesi heyecanlandıran paylaşımını yaptı!

"Bu hasret bitse mi?"

Süleyman Çakır'ın özlü sözünden sonra, “Bu sabah Twitter'da Süleyman Çakır'ı gördüm. 17. seneyi bile hala TT olan bu durumu bana yaşattığınız için teşekkür ederim. Bu kadar değerli ve özlenen bir adam Süleyman Çakır bir yerden çıkıp gelse de bu hasret bitse mi diye düşünmüyor da değilim açıkçası” sözlerini dile getirdi!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Sıfıra zam gelince satışlar uçtu: İkinci el otomobil satışlarında bayram havası yaşanıyor!
Otomobil almayı düşünenler dikkat! İkinci el otomobil fiyatlarının artması bekleniyor
Mini Cooper'da büyük bir sürpriz: MINI Countryman modeli şimdi 590 bin TL indirimle satışta
Renault Megane, Dacia Duster ve Jogger modellerinde düşük faizli indirim kampanyası
MG'den heyecan verici bir haber geldi! 150.000 TL destek alan o model rakiplerini çatlattı