Süleyman Demirel Üniversitesi''nden AKP''li dekan hakkında açıklama

Süleyman Demirel Üniversitesi yönetimi, üniversitenin Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Ahmet Faruk Özdemir''in Twitter''daki çirkin sözlerine ilişkin açıklamada bulundu. 

Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Ahmet Faruk Özdemir'in, Erdoğan'ı eleştiren Suna Varol isimli Twitter kullanıcısına verdiği çirkin yanıt sosyal medyada gündem olmuştu. 

"Sana bir gerçeği göstereyim. Senin zihniyetindeki kızlar senin zihniyetindeki öğretmenler tarafından üniversiteye gelene kadar ortaokul ve lisede patlatılarak geliyor ve hiç dile getirilmiyor. Bir düşün bakalım?" diyen dekan Özdemir'e ve söz konusu skandala ilişkin Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğü'nden açıklamada bulundu.

Konuyla ilgili olarak Süleyman Demirel Üniversitesi'nin resmi Twitter adresinden yapılan açıklamada, "Twitter'da, Ahmet Faruk Özdemir ismi ile şahsi sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan öğretim üyesi hakkında Rektörlüğümüzce soruşturma başlatılmıştır. Adı geçen öğretim üyesinin üniversitemizde herhangi bir idari görevi bulunmamaktadır. Şunu da belirtmek isteriz ki Rektörlüğümüz bu tür düşünceleri asla tasvip etmemektedir" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

"İsrail, hesap vermesi gerektiği halde cezasız kalıyor"
"Kamuoyunun bildiği pek çok gerçek gizlenmeye çalışılıyor"
İngiltere’de Sadiq Khan 3.Londra Belediye Başkanı Seçildi!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'da Yoğun Ziyaret Programıyla Dikkat Çekiyor
Artık, daha iyi bir gelecek adına, birlikte çalışmanın tam zamanıdır