Süleyman Sırrı Aydoğan, İzmir Siyasetinin Önemli İsimleri Tarafından Anıldı!

Geçtiğimiz günlerde kaybedilen Süleyman Sırrı Aydoğan için düzenlenen veda töreninde, İzmir siyasetinin önde gelen isimleri bir araya geldi. Bornova'da gerçekleştirilen cenaze törenine yoğun katılım gösteren isimler, Aydoğan'ı anarak hatırasını yaşatmayı amaçladılar.

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden CHP'nin ve İzmir siyasetinin önde gelen isimlerinden Süleyman Sırrı Aydoğan, bugün Bornova'da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

BORNİVA'DA DÜZENLENEN TÖREN

CHP'nin ve İzmir siyasetinin simge isimlerinden olan Aydoğan için Bornova Belediyesi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay'ın katılmaması dikkat çekti. Törenin ardından Aydoğan'ın cenazesi ikindi namazını müteakip Bornova Merkez Camii'nden kaldırıldı.

KATILIMCI LİSTE

Cenaze törenine çok sayıda önemli ismin katıldığı görüldü. İzmir Büyükşehir eski Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yücel ve Parti Sözcüsü, CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Bornova eski Belediye Başkanı Olgun Atilla, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu, CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Ömer Ekşi, CHP Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın, Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran ailesi ve sevenleri cenaze törenine iştirak etti.

SÜLEYMAN SIRRI AYDOĞAN'IN HATIRASI

Süleyman Sırrı Aydoğan, Bornova Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili olarak görev yapmış, uzun yıllar boyunca İzmir siyasetinde önemli bir rol oynamıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Direne direne var olduk direne direne kazanacağız
Ekrem İmamoğlu’ndan kendi yöneticisine özelleştirme tepkisi:
Cumhurbaşkanı affından yararlandı
Örtülü Faşizm Yasası geliyor
Erdoğan beni kandıramaz