Süleyman Soylu: Tüm dünyada yakalanan eroinin yüzde 21'ini bu ülkenin polisi, askeri yakalamakta

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ‘Türkiye Muhtarlarla El Ele Projesi’ kapsamında Bursa’da muhtarlarla bir araya geldi. Soylu, “Tüm dünyada yakalanan eroinin yüzde 21’ini bu ülkenin polisi, askeri yakalamakta” ifadelerini kullandı.

Tüm dünyada yakalanan eroinin yüzde 21’ini tek başına, bu ülkenin polisi, askeri, jandarması, sahil güvenliği, gümrük muhafaza birimleri yakalamaktadır”diyen Soylu, Türkiye’nin uyuşturucuyla mücadelede çok iyi noktada olduğunu savundu. Soylu 

Soylu’nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

Bu yıl Cumhuriyet tarihimizin eroin yakalamadaki rekorunu egale ettik. 2019 yılında 20 tondu. Şimdi, bu yıl toplam 22 tona çıkarttık.

Mahallenizde hangi anne baba LGBT’nin bu ülkede yayılması, gelişmesi için size başvuruyor? Bir anne baba, “ya LGBT bu ülkede yayılsın, bizim çocuklarımız bu işlerle daha çok ilgilensin” diye bir tek kişi size başvurdu mu? Peki bu sevda nereden çıkıyor; Avrupa’dan ve Amerika’dan. Nasıl çıkıyor? Çok basit, yurtdışında bu dernekler var, vakıflar var, bizatihi büyükelçilikler var. Biz nasıl ayakta kalıyoruz; uyuşturucuyla saldırıyorlar ayakta duruyoruz, terörle saldırıyorlar ayakta duruyoruz, ekonomik olarak saldırıyorlar ayakta duruyoruz neden? Aile yapımız güçlü de onun için. Aile yapımızı sarsmak, ortadan kaldırmak, zeminimizi oynak hale getirebilmek için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Ama başarılı olamıyorlar. Sebep, medeniyetimiz güçlü, müesseselerimiz güçlü muhtarlık başta olmak üzere. Devletimiz güçlü ama en önemlisi milletimizin mayası güçlü. Yurtdışından bu derneklere yönelik ciddi bir fonlama var. Bunu dile getiriyoruz, burada bir sorun olduğunu paylaşıyoruz. Ama buna rağmen dönüp yine bizi linç etmeye çalışıyorlar. Elin oğlu Türkiye’de bu tür meselelerin yaygınlaşması için niye para versin?

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

"İsrail devleti sorumsuz delilerin rehinesi haline geldi"
"Taksim miting yeri değil"
Özel ve Erdoğan o tarihte görüşecek!
“2024’de madenciliğe 106 milyar lira kamu yatırımı yapılması hedefleniyor”
“Meral Hanım’a bir kez daha sağlık ve mutluluklar diliyorum”