Sultangazi’de 17 yaşındaki genç fenomen husumetlileri tarafından böyle darbedildi! Son dakika!

Sultangazi'de çiğköftecide çalışan arkadaşını ziyaret eden 17 yaşındaki sosyal medya fenomeni genç, olaya neden oldu! Kalabalık bir grup tarafından feci şekilde darp edildi! Son dakika! Fenomen gençten...

Sultangaz'da bir çiğ köfteci dükkanında arkadaşını ziyaret eden 17 yaşındaki sosyal medya fenomeni, kalabalığın saldırısına uğradı. Genç adamın burnu ve kemikleri kırılarak hastaneye kaldırıldığında aile, saldırganlardan şikayetçi oldu. Öte yandan gencin kötü muameleye maruz kaldığı anların, "Hak edenin hakkını alacak aslan kardeşim" ifadeleriyle paylaşıldığı ortaya çıktı.

Sultangaz'da yaşayan 17 yaşındaki Habil Y.'nin, bir yıl önce çalıştığı çiğ çörek lokantasında arkadaşıyla buluşmaya gittiği bildirildi. Sosyal medyada tanınan 17 yaşındaki müzik tutkunu Habil Y'yi gören şüpheliler, "Sen fenomensin, seni tanıyoruz, senin burada ne işin var?" diyerek silahla tehdit etti. Genci yakalayan kişiler silah gösterip "Seni ormanda yürüyüşe çıkaralım" deyince genç adam şüphelenerek "Sana bir kahve vereyim" diyerek onu bir kafeye davet etti. Daha sonra taraflar bir kafeye gitti. İnsanlar otururken bahane uydurarak tuvalete giden Habil Y., tuvalete giderek polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri, silahlı kişileri gözaltına aldı.

GENÇ SOSYAL MEDYA FENOMENİNİ ŞİDDETLE MAĞLUP ETTİLER!

Düşman, 1 Haziran'da Habil Y'yi arkadaşıyla birlikte köfteciye giderken gördü ve durumu arkadaşlarına bildirdi. Mağazaya gelen taraflar arasında önce tartışma, ardından tartışma çıktı. Burada 17 yaşındaki Habil Y. darp edildi. Kalabalık grupta bulunan bir genç ise yaralandı. Burnu kırılan ve yüzü yaralanan Habil Y., ambulansla hastaneye kaldırılırken, vatandaşlar olay yerinden kaçtı. Tedavisinin ardından evine gönderilen Habil Y., ailesi saldırganlardan şikayetçi oldu. Polis ekipleri kaçakların yakalanması için çalışma başlattı.

Gencin darp edildiği anları ise "Hak eden, hakkını alacak kardeşim" sözleriyle paylaştı. sosyal ağlarda paylaşılıyor. Resimlerde "Hak eden nasibini alacaktır aslan kardeşlerim" ibaresi yer alıyor..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.