Sultangazi'de Alacak Verecek Meselesi Kanlı Çatışmaya Dönüştü: İki Yaralı, Saldırgan Kaçtı

Sultangazi'de iki kardeş arasındaki alacak verecek meselesi silahlı saldırıya dönüştü. 50. Yıl Mahallesi'ndeki bir taksi durağında babası ve kardeşine ateş açan saldırgan kaçtı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı, polis saldırganı arıyor.

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde, iki kardeş arasındaki alacak verecek meselesi kanlı bir çatışmaya dönüştü. Saat 18.10 sıralarında 50. Yıl Mahallesi'ndeki bir taksi durağında, aralarındaki tartışmanın ardından babası ve kardeşine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırgan olay yerinden kaçarken, yaralılar hastaneye kaldırıldı ve polis kaçanı yakalamak için çalışma başlattı.

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde, iki kardeş arasında çıkan alacak verecek meselesi bir silahlı saldırıya dönüştü. 50. Yıl Mahallesi'ndeki bir taksi durağının önünde oturan babası ve kardeşini gören saldırgan, ikisine de kurşun yağdırdı. Saldırgan olay yerinden kaçarken, yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Olay saat 18.10 sularında meydana geldi. İddiaya göre, daha önce tartışan iki kardeş akşam saatlerinde babalarıyla birlikte taksi durağında oturuyordu. Saldırgan, bu fırsatı değerlendirerek babası ve kardeşine ateş açtı ve ardından kaçtı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, saldırganı yakalamak için soruşturma başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.