Sultangazi'de Parkta Bulunan Cenin, Şaşırtıcı Gerçeği Ortaya Çıkardı

Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin karşısındaki parkta bulunan cenin, lise öğrencilerinin ihbarı sonucu ortaya çıkan olay, şaşırtıcı bir gerçeği gün yüzüne çıkardı. Ceninin, hastanede düşük yapan bir kadına ait olduğu ve defin işlemleri için parka gömüldüğü anlaşıldı.

Dün öğle saatlerinde Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin karşısında bulunan Prof. Dr. Sebahattin Zaim Parkı'nda meydana gelen olay, bölgede büyük şaşkınlığa neden oldu.

LİSE ÖĞRENCİLERİNİN İHBARI

Parktan geçen lise öğrencileri, gördükleri kutudan şüphelenerek polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, kutunun içerisinde bir cenin buldu. Hemen ardından başlatılan incelemeler sonucunda cenin, Adli Tıp Kurumu'na götürülmek üzere incelenmek üzere teslim edildi.

GİZEM ÇÖZÜLDÜ

Yapılan detaylı incelemeler sonucunda ortaya çıkan şaşırtıcı gerçek, ceninin Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 11 Şubat'ta düşük yapan Beyan S. adlı bir kadına ait olduğuydu. Beyan S.'nin, cenini defin işlemleri için kendisine verilen yerine hastane yakınındaki parkın içerisine gömdüğü anlaşıldı.

POLİS İNCELEMESİ BAŞLATILDI

Bu olay üzerine Esentepe Polis Merkezi Amirliği, nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda detaylı bir inceleme başlattı. Olayın ardındaki sebepler ve gelişmeler, soruşturma kapsamında titizlikle değerlendirilmeye devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Japonya Türkiye'yi uyardı: THY'de bir Rolex çetesi kurmuşlar!
Zehir Tacirlerine Büyük Darbe: 20 İlde Operasyonlarla 366 Şüpheli Yakalandı!
Türkiye'deki 5 Büyük Yabancı Özel Okula Milyonlarca Ceza Yağdı!
TÜGVA ve Ensar Vakfı ile imzalanan protokolleri feshedildi!
Kaçak Elektrik Kullanarak Bitcoin Üretimi Yapanlar Gözaltına Alındı!