Sultangazi’de Silahlı Saldırı: 2 Yaralı! Polis, Saldırganların Peşinde

İstanbul Sultangazi'de motosikletli saldırganlar bir gecekonduya silahlı saldırı düzenledi. Bahçede bulunan 73 yaşındaki KOAH hastası Ali Osman Güler ve komşusu Kadir Himmetoğlu yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Polis, saldırganları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

İstanbul Sultangazi Zübeyde Hanım Mahallesi’nde saat 17.00 civarında korkunç bir saldırı gerçekleşti. Kimliği belirsiz motosikletli iki kişi, 1502. Sokak'taki bir gecekonduya silahlı saldırı düzenledi. Olay sırasında evin bahçesinde bulunan KOAH hastası Ali Osman Güler (73) ve komşusu Kadir Himmetoğlu (35) saldırıda yaralandı.

Saldırganlar, gecekonduyu kurşun yağmuruna tuttuktan sonra hızla olay yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. İlk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri, bacağından yaralanan Ali Osman Güler ve kolundan yaralanan Kadir Himmetoğlu'nu ambulansla hastaneye kaldırdı. Her iki yaralının da sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri, olayın yaşandığı bölgede geniş güvenlik önlemleri alarak incelemelere başladı. Saldırıyı gerçekleştiren motosikletli kişilerin kimliklerini tespit etmek için soruşturma devam ediyor.

MAHALLE SAKINLERININ GÖRÜŞLERI:

Mahalle sakini Salih Aksu, olayın ardından yaşananları şu sözlerle anlattı: "Motosikletle geçmişler, geçerken tarayıp gitmişler. İki yaralı vardı. Buna benzer olaylar burada sık yaşanıyor. Bizim evin arka balkon camına bile kurşun geldi. Bir süredir kamera takılması için direk koydular ama hâlâ kamera takılmadı. Polis ve ambulanslar hızla geldi, yaralıları götürdüler. Olay yeri inceleme ekipleri de burada incelemelerini yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.