Sumy'ye Rusya'dan Şiddetli Hava Saldırısı: 1 Ölü, 6 Yaralı!

Rusya'nın Ukrayna'nın Sumy bölgesine düzenlediği hava saldırısı sonucunda 1 kişi yaşamını yitirdi, 6 kişi yaralandı. Ukrayna Acil Durumlar Servisi, saldırının ardından 15 konutun hasar gördüğünü ve iki binanın alev aldığını açıkladı.

Rusya, Ukrayna'nın Rus sınırında yer alan Sumy bölgesine hava saldırısı düzenledi. Bu saldırı sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti ve 6 kişi yaralandı. Saldırı, bölgedeki ciddi hasara yol açtı ve birçok konut etkilendi.

Ukrayna Acil Durumlar Servisi, Rusya'nın Sumy bölgesindeki bir sınır yerleşimine gerçekleştirdiği hava saldırısının ardından 15 konutun zarar gördüğünü bildirdi. Açıklamada, "Saldırı sonucunda bazı evler tamamen yıkıldı, iki bina alev aldı ve toplamda 15 ev hasar gördü. Kurtarma ekipleri olay yerinde incelemelerde bulunarak ölen kadının cesedini çıkardı ve konutlarda çıkan yangınları söndürdü. İlk belirlemelere göre, 1 kişi yaşamını yitirirken, 6 kişi yaralandı," denildi.

Savaşın şiddeti her geçen gün artarken, bu tür saldırılar Ukrayna'nın Rus sınırındaki bölgelerinde sivil kayıplara ve maddi hasara neden oluyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.