Sunucu Serap Paköz'ü kızdıran mesaj: Ben beleşçi değilim!

Önceki günlerde ‘Fransız Askısı’ yöntemiyle yüzünü gerdiren Serap Paköz, bir takipçisinin, “Estetiğin bile reklamını yapıyorsunuz. Hayatınız beleş…” yorumu karşısında çileden çıktı.

'Gerçeğin Peşinde' programında sunuculuk yapan Serap Paköz, geçtiğimiz aylarda kaşlarını kaldırtıp, yüzüne dolgu yaptırmış ve değişimiyle sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

56 yaşındaki ünlü sunucu yeniden bıçak altına yattığını, "Benim neyim eksik ki... Biraz toparladı Cem beni, Fransız askı yaptı. Daha bir saat oldu. Aşırı şiş... Siz bir de bir hafta sonra görün" diyerek duyurmuştu

Sosyal medya hesabından operasyonun detaylarını anlatıp doktoruna teşekkür eden Serap Paköz'e, "Estetiğin bile reklamını yapıyorsunuz. Hayatınız beleş..." şeklinde yorum yapıldı.

Eleştirilere sert çıkan ünlü sunucu, "Ben, 'Kızım, işçinin alnının teri kurumadan, parasını ödeyeceksin' diyen bir babanın kızıyım. Bu öğretiyle büyüdüm. Beleşçilik kitabımda yazmadı, yazmaz da. Merak edenler için faturamı da koyabilirim ama o görgüsüzlük de bana göre değil! Sevgilerimle..." diye not düştü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Nihal Candan'ı tutuklanınca boşadı! Mehmet Faruk Çiçek başkasıyla sözlenmiş
Seda Bakan'dan Sosyal Medyayı Sallayan Fotoğraf: Yıldız Tilbe Yalnız Değildir!
Serdar Ortaç'tan Tinder'a Bomba Giriş: "Kız Tavlamaya Giriyorum!"
Justin Bieber'ın ağlarken yaptığı paylaşımlar endişelendirdi! Korkutan iddia
Yiğit Poyraz'dan Survivor itirafı! Yasmin Erbil yüzünden...