Süper Kupa Finali skandalı sonrası Hamit Altıntop'a tepki yağıyor! İşte tepki çeken o fotoğraf...

Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa Finali, Suudi Arabistan'da Atatürk tişörtleriyle çıkma taleplerine izin verilmemesi sebebiyle gerçekleşemedi. Yaşanan bu skandalın ardından TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop'un giyimine tepki yağdı.

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da planlanan Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa Finali, Atatürk ambargosu nedeniyle büyük bir krize dönüştü. İki Türk futbol devi, Atatürk tişörtleriyle sahaya çıkma taleplerine Suudi yetkililerden onay alamayınca maça çıkmama kararı aldı ve ülkelerine geri döndü.

TFF MİLLİ TAKIMLAR SORUMLUSU HAMİT ALTINTOP GİYİMİYLE TEPKİ ÇEKTİ

Suudi Arabistan'da yaşanan krizin ardından TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop'un Arabistan bölgesel giysisiyle görüntülenmesi, sosyal medyada büyük tepki çekti. Altıntop'un otelde bu giysiyle dolaştığı görüntüler, Türkiye'yi temsil eden bir ismin bu şekilde görünmesine karşı eleştirilere neden oldu.

Sosyal Medyada Yankı Uyandıran Görüntüler

Suudi Arabistan'ın giyim kodlarına uyması beklenen Hamit Altıntop'un tercih ettiği giysi, sosyal medyada tartışmalara yol açtı. Altıntop'a yapılan "Sen orada Türkiye’yi temsil ediyorsun..." şeklindeki eleştiriler, milli takım sorumlusunun giyim tercihinin Türk kamuoyunda nasıl algılandığını bir kez daha gündeme getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe'den deprem krizi!
Fenerbahçe resmen şok yaşadı!! Yıldız futbolcu Galatasaray derbisinde takımda yok!
Fenerbahçe'de şoke eden başkanlık anketi ortaya çıktı!
Real Madrid, La Liga'da 36. Şampiyonluğunu Kutladı: Madrid Coşkulu Taraftarlarla İnledi!
Sinan Engin Karagümrük Galatasaray maçını anlattı!