Süper Lig için yarı final: Bodrum FK ve Çorum FK arasındaki heyecan dorukta!

Süper Lig'e yükselmek için oynanan Play-Off yarı final rövanş maçında, ilk karşılaşmada 1-1 berabere kalan Bodrum Futbol Kulübü ve Çorum Futbol Kulübü tekrar karşı karşıya gelecek. Bu maçı kazanan takım, finalde Sakaryaspor ile mücadele edecek.

1'inci Lig Play-Off yarı final ilk maçında 1-1 berabere kalan Bodrum Futbol Kulübü ve Çorum Futbol Kulübü, yarın rövanş mücadelesi için Bodrum'da karşılaşacak. Bodrum İlçe Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak olan maçta, ev sahibi Bodrum FK'da sol aşil tendonu kopan ve ameliyat olan stoper Süleyman Özdamar forma giyemeyecek.

Kazanan takım, 30 Mayıs Perşembe günü saat 20.00'de Yeni Adana Stadyumu'nda oynanacak finalde Sakaryaspor'un rakibi olacak. Maç berabere biterse, 15'er dakikalık iki uzatma devresi oynanacak. Uzatmalarda da eşitlik bozulmazsa, finalisti penaltı atışları belirleyecek.

İSMET TAŞDEMİR TURA İNANIYOR

Çorum FK deplasmanından 1-1'lik beraberlikle dönen Bodrum'un teknik direktörü İsmet Taşdemir, güçlü bir rakiple karşılaşacaklarını belirtti. Taraftarın desteğiyle turu geçeceklerine inandığını ifade eden deneyimli teknik adam, "Geçen sezon da Play-Off'larda finale çıktık. Göztepe ve Eyüpspor'u eleyip finalde Pendikspor'a yenilip Süper Lig'i kaçırdık. Bu sezon da hedefimiz final olacak. Deplasmandan avantajlı döndüğümüz söylense de bu tür maçlarda hiçir şeyin garantisi olamaz. İşi sıkı tutacağız. Evimizde kazanıp Süper Lig için gene finale çıkacağız" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.