Süper Lig'de Beşiktaş Evinde Hatayspor'u Ağırlıyor: Tarafların Son Maçtaki Hedefleri Belli!

Beşiktaş, Süper Lig'in 37. haftasında kendi sahasında Hatayspor'u ağırlıyor. Taraftarlarına galibiyetle veda etmeyi hedefleyen Beşiktaş, Hatayspor ise düşme hattından kurtulmak için mücadele edecek. Tüpraş Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak maçı Cihan Aydın yönetecek.

Süper Lig'in 37. haftasında Beşiktaş, evinde Hatayspor'u ağırlıyor. Beşiktaş, taraftarlarına veda maçında galibiyet hedeflerken, Hatayspor düşme hattından uzaklaşmak için mücadele edecek. Tüpraş Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak maçı Cihan Aydın yönetecek. İki takımın da kazanmak için savaşacağı mücadele heyecan dolu anlara sahne olacak.

Süper Lig'in 37. haftasında Beşiktaş, kendi sahasında Hatayspor ile karşı karşıya gelecek. Ligde tarihinin en zor sezonlarından birini geçiren siyah beyazlı ekip, böylece ligde kendi sahasındaki son maçına çıkmış olacak. Beşiktaş, taraftarlarına galibiyetle veda etmeyi hedeflerken, Hatayspor ise düşme hattından kurtulmak için galibiyet amacıyla sahaya çıkacak. Tüpraş Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak olan maçı Cihan Aydın yönetecek.

Takımların muhtemel 11'leri şu şekilde:

Beşiktaş: Mert, Svensson, Necip, Colley, Masuaku, Cenk, Salih, Musrati, Gedson, Muçi, Semih.

Hatayspor: Bekaj, Kamil, Kilama, Kerim, Cengiz, Massanga, Mehdi, Bashiru, Oğuzhan, Strandberg, Mendes.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.