Süper Lig'de Fatih 'Sultan' Tekke fırtınasının yankısı çok büyük!

Ömer Erdoğan ile yaşanan ayrılık sonrasında Alanyaspor'un başına geçen Fatih Tekke, oldukça iyi geldi. Takıma çok çok iyi gelen teknik adam başarıyla yoluna devam ediyor! Akdeniz ekibinde özellikle büyük maçlarda elde ettiği başarılı skorlarla Süper Lig'e damga vuran isim..

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasındaki final maçında evinde Trabzonspor'u 3-1 mağlup eden Fatih Tekke'nin Alanyaspor'u, gruptan çıkma yolunda önemli bir galibiyet elde etti. Akdeniz ekibi, tecrübeli teknik direktörün görevlendirilmesinin ardından galibiyete bir yenisini daha ekledi.

Ömer Erdoğan'la yollarını ayırdıktan sonra 3 Kasım'da Alanyaspor'un başına geçen Fatih Tekke, yeni takımına bir galibiyet daha getirdi. küme düşme hattı.

Alanyaspor'u devraldıktan sonra elde ettiği başarılı sonuçlarla dikkat çeken Fatih Tekke, Beşiktaş'ın ardından Trabzonspor'u da yenmeyi başardı.

Fatih Tekke 10 maçta sadece 2 galibiyet alabildi. Takımı devralmadan önceki maçlar 0,10 puan Akdeniz temsilcisi, Fatih Tekke'nin devraldığı 18 maçta 5 galibiyet, 8 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 15 puan topladı. Son haftalarda ivme kazanan Akdeniz takımı, son 4 maçında 3 beraberlik ve 1 galibiyet elde etti.

Akdeniz ekibi, Fatih Tek yönetiminde 26 gol atarken, 28 gol yedi. Tecrübeli teknik adam, Akdeniz ekibine imza attığı günden bu yana büyük maçlarda başarılar sergiledi.

FATİH TEKKE RÜZGÂRI SERT ESİYOR!

Alanyaspor deplasmanda Galatasaray'a 4-0 yenilirken, İstanbul'da Beşiktaş'ı 3-1 yendi ve Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı. Akdeniz ekibi son olarak bu akşam evinde Trabzonspor'u 3-1 mağlup ederek toplam puanını 33'e çıkardı..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Emre Belözoğlu: Ankaragücü'nün Tek Hedefi Önümüzdeki 6 Puandan Tam Puan Almak
Fenerbahçe Teknik Direktörü Kartal: Galatasaray Maçına Odaklandık!
Markus Gisdol: Konyaspor'un İyi Savaşı Galibiyeti Getirdi
Bayer Leverkusen, Bochum'u 5-0 Mağlup Ederek Zirvedeki Yerini Sağlamlaştırdı!
Süper Lig'de Heyecan Dorukta: Galatasaray ve Fenerbahçe Şampiyonluk İçin Son Kozlarını Oynuyor