Süper Lig'de Heyecan Dorukta: Konyaspor ile Alanyaspor Arasında Kritik Mücadele!

Konyaspor ile Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında kritik bir mücadeleye hazırlanıyor. Yarın Konya Büyükşehir Stadyumu'nda saat 16.00'da karşılaşacak olan takımlar, ligdeki konumlarını güçlendirmek için sahaya çıkacak.

Konyaspor ile Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında kritik bir mücadelede karşı karşıya geliyor. İki takım arasındaki rekabet dolu maç öncesi heyecan dorukta.

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Konyaspor ile Alanyaspor, Konya Büyükşehir Stadyumu'nda yarın saat 16.00'da karşı karşıya gelecek. Ligde Konyaspor, 8 galibiyet, 12 beraberlik ve 12 mağlubiyetle topladığı 36 puanla küme hattının 2 sıra üzerinde, 15. sırada bulunuyor. Diğer yandan Alanyaspor, 10 galibiyet, 12 beraberlik ve 10 mağlubiyetle 42 puan toplamış durumda ve 10. sırada yer alıyor.

İki takım arasındaki bu maçla birlikte Süper Lig tarihinde 16. kez karşılaşmış olacaklar. Daha önce oynanan 15 maçta her iki takım da 6'şar galibiyet elde etti ve 3 maç berabere sonuçlandı. Bu müsabakalarda Konyaspor'un 26 golü bulunurken, Alanyaspor ise 27 gol kaydetmiş durumda. Konyaspor ile Alanyaspor arasında Konya'da oynanan 7 maçın sonucunda Konyaspor 2 galibiyet alırken, Alanyaspor 3 galibiyet elde etti ve 2 maç berabere sonuçlandı. Konyaspor, sahasındaki bu maçlarda 10 gol atarken, Alanyaspor ise 11 gol kaydetti. İki takım arasında bu sezonun ilk yarısında oynanan maç 2-2'lik bir beraberlikle sonuçlanmıştı.

Son beş lig maçında Konyaspor, 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 8 puan topladı. Bu süreçte Konyaspor, rakip fileleri 8 kez havalandırırken, kalesinde 6 gol gördü. Alanyaspor ise çıktığı son beş lig maçında 4 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak 12 puan topladı. Bu süreçte Alanyaspor, rakip fileleri 9 kez havalandırırken, kalesinde 5 gol gördü. Ancak Alanyaspor'un 7 maçlık yenilmezlik serisi geçen hafta kendi evinde Galatasaray'a 4-0 mağlup olarak son buldu.

Karşılaşmayı hakem Oğuzhan Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını Mehmet Sali Mazlum ve Ali Tuna yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Burak Olcar olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe, Deplasmanda Galatasaray'ı Yenerek Şampiyonluk Şansını Sürdürmek İstiyor
Yunan basını duyurdu: Panathinaikos’ta Fatih Terim dönemi sona erdi
Trabzonspor'da şaşırtan ayrılık kararı! Abdullah Avcı, iki yıldızla yollarını ayırıyor
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belirlendi! İmzalar yakında atılacak
Ali Koç Real Madrid'in efsane ismi ile yüzyılın bombasını patlatıyor!