Süper Lig'de sürpriz bir ayrılık gerçekleşti!: O teknik direktör ile yollar gitti!

29. hafta heyecanı yaşanan Süper Lig'de bir teknik adamla daha yollar resmen gitti. O takım, ayrılığı resmen duyurdu. İşte detaylar haberin devamında sizlerle...

Nefes kesen şampiyonluk yarışının yaşandığı Süper Lig'de bitime her geçen hafta yaklaşılırken sürpriz bir ayrılık yaşandı. Süper Lig'de bir dönem resmen sona erdi.

SÜPER LİG'DE YOLLAR AYRILDI!

Kümede kalma savaşı veren Fatih Karagümrük, dün akşam deplasmanda Trabzonspor'un konuğu oldu. Süper Lig'in 29. hafta karşılaşmasında bordo-mavili ekibe 5-1 mağlup olarak ağır yara alan İstanbul ekibi, karşılaşmanın peşinden Gürcü teknik adam Şota Arveladze ile yollarını ayırdı.

Karşılaşmanın peşinden düzenlediği basın toplantısında görevinden istifa ettiğini açıklayan tecrübeli teknik adam, "Burada oynamak her zaman zordur. Maça iyi başladık fakat kötü bitirdik. İyi başlamak işe yaramıyor. Burada hedefim bu değildi. Bu zor deplasmana güvenerek geldik. İyi bir hafta da geçirmiştik fakat sahada her şey değişik oluyor. Bu kadro burada olmamalı. Bu oyunculardan daha fazla beklenti var. Ben de fazlasını bekliyordum" açıklamasında bulunmuş oldu.

Bu sezon Karagümrük'üün başlangıcında 17 karşılaşmada görev alan 51 yaşındaki teknik adam bu karşılaşmalarda 6 galibiyet 3 beraberlik ve 8 yenilgi elde etti.

Kümede kalma savaşı veren İstanbul ekibi, topladığı 29 puanla 17. sırada yer alıyor. Kırmızı-siyahlı ekip, gelecek hafta evinde Konyaspor'u konuk edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Trabzonspor'da şaşırtan ayrılık kararı! Abdullah Avcı, iki yıldızla yollarını ayırıyor
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belirlendi! İmzalar yakında atılacak
Ali Koç Real Madrid'in efsane ismi ile yüzyılın bombasını patlatıyor!
Galatasaray, İlkay Gündoğan Transferi İçin Harekete Geçiyor!
Beşiktaş 15 milyon euroluk golcüsünü buldu: 37 gol 66 asist