Süper Lig'de Transfer Çılgınlığı: Galatasaray’ın Oliveira İçin Ödediği 5,8 Milyon Euro Tepki Çekti!

Süper Lig'de yaz transfer dönemi dün gece sona ererken Galatasaray'ın Portekizli orta saha oyuncusu Sérgio Oliveira için ödediği 5,8 milyon euroluk 'fesih bedeli' transfer sezonuna damga vururken sarı-kırmızılı taraftarların da tepkisini çekti.

Süper Lig'de 2024-2025 sezonunun yaz transfer dönemi dün gece itibarıyla sona ererken, Galatasaray’ın Portekizli orta saha oyuncusu Sérgio Oliveira için ödediği 5,8 milyon euroluk 'fesih bedeli' büyük yankı uyandırdı. 2022 yazında Porto'dan 3 milyon euro karşılığında transfer edilen Oliveira, Galatasaray'dan ayrılarak Yunan ekibi Olympiakos’a transfer oldu.

Sarı-kırmızılı yönetim, Oliveira'nın sözleşmesini feshetmek için yüksek bir bedel öderken, bu durum hem kulüp hem de taraftarlar arasında büyük bir tartışmaya neden oldu.

Galatasaray’ın bu transfer sezonunda yaptığı en dikkat çekici hamlelerden biri, 32 yaşındaki oyuncunun sözleşmesindeki fesih bedelinin ödenmesi oldu. Fesih bedelinin bu kadar yüksek olması, Galatasaray taraftarlarının tepkisine yol açtı. Oliveira'nın ayrılığı, kulüp içinde ve taraftarlar arasında geniş bir tartışma yaratarak sezonun transfer dönemine damgasını vurdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.