Süper Lig'in 27. haftasında maçları yönetecek hakemler belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasının hakemlerini açıkladı. Dijital Atama Yöntemi ile belirlenen hakemler, haftanın maçlarında görev alacak.

Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasının hakemlerini kamuoyuna duyurdu. Atama sürecinde Dijital Atama Yöntemi kullanılarak belirlenen hakemler, haftanın maçlarına yönlendirildi.

Samsunspor ile Çaykur Rizespor arasındaki müsabakayı Murat Erdoğan yönetecekken, Kayserispor - Ankaragücü karşılaşmasında Turgut Doman görev alacak.

Gaziantep FK ile Başakşehir arasındaki mücadelede Ali Şansalan düdük çalacakken, Konyaspor - Hatayspor maçında Zorbay Küçük hakemlik yapacak.

Fenerbahçe - Kasımpaşa maçında Cihan Aydın düdük çalarken, Sivasspor ile Pendikspor arasında Burak Pakkan görev alacak.

Fatih Karagümrük - Alanyaspor müsabakasında Tugay Kaan Numanoğlu, Trabzonspor - Adana Demirspor karşılaşmasında ise Burak Şeker düdük çalacak.

İstanbulspor ile Beşiktaş arasındaki maçı Atilla Karaoğlan yönetirken, Galatasaray ile Antalyaspor müsabakasında Abdülkadir Bitigen hakemlik yapacak. Bu atamalarla birlikte haftanın maçlarında görev alacak hakemler belirlenmiş oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.