Süper Lig'in Şampiyonu Hangi Takım Olacak? İşte Galatasaray ve Fenerbahçe'nin son durumu!

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe, evinde Alanyaspor'la 2-2 berabere kaldı. Bu durum ile liderliği Başakşehir'i 2-0 mağlup ederek 66 puanla zirveye çıkan Galatasaray'a vermiş oldu. Süper Lig'in şampiyonu hangisi oluyor? İşte Ezeli rakiplerin durumu!

25. hafta sonunda 66 puanla zirvede yer alan Galatasaray, 4/13 tarihinde deplasman maçına çıkacak. F.Bahçe İstanbul'dan 5 kez ayrıldı. Bu sezon iç sahadaki tüm maçlarını kazanan Galatasaray, 37. haftada da kendi sahasındaki Fenerbahçe Derbisi önünde sahaya çıkacak.

Galatasaray, 9 Şubat Pazar günü Ankaragücü, Prag'ı ziyaret edecek. Mart ayında şehirden ayrılmıyorum. Leo nisan ortasına kadar seyahate çıkmayacak.

Alanya-Adana deplasman maçı. Bu sezon iç sahadaki tüm maçlarını kazanan ve Rams Park'ta 30 maçtır yenilmezlik serisine devam eden Sarı Kırmızılılar, 37. haftada Fenerbahçe Derbisi'nde taraftarı önünde mücadele edecek. Sarı denizli ekip bu sezon 9'u Kadıköy'de olmak üzere 11 puan kaybetti. Sarı-lacivertli ekip, Trabzon mağlubiyetinin ardından evinde Galatasaray, Samsun ve Alanya ile karşılaştı.

F.Bahçe'nin sonraki 3 karşılaşmasının ikincisi Rize ve Hatay deplasmanında! Kasımpaşa'nın maçı bu iki maç arasında olacak.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Real Madrid'de Arda Güler rüzgarı esmeye devam ediyor: Bir gol daha attı!
Beşiktaş, Rachid Ghezzal İle Yollarını Ayırıyor
Eski Futbolcu Tijani Babangida'nın Kardeşi Trafik Kazasında Kaybetti, Tijani Ağır Yaralı!
NBA Yarı Finalinde Heyecan Dorukta: Pacers ve Nuggets Öne Geçti!
Beşiktaş, yarın oynanacak maç için 3 futbolcusunu kadroya dahil etmedi