Süper Lig'in yayıncı kuruluşu belli oldu!

Süper Lig'de heyecan dolu 25. haftanın ardından, gelecek sezonun yayıncı kuruluşu merak konusu olmaya devam ediyor. Futbolseverlerin ilgiyle beklediği bu konuda önemli bir gelişme yaşandı.

Süper Lig'de heyecan dolu 25. haftanın ardından, gelecek sezonun yayıncı kuruluşu merak konusu olmaya devam ediyor. Futbolseverlerin ilgiyle beklediği bu konuda önemli bir gelişme yaşandı.

BEIN SPORTS, YAYIN HAKLARI İÇİN ÖNE ÇIKIYOR

Süper Lig'in gelecek sezon yayın hakları büyük ölçüde belirleniyor. Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamaya göre, beIN Sports'un 120 milyon dolarlık teklifiyle, yayın haklarını elde etme yolunda önemli bir adım attığı belirtiliyor.

ŞAMPİYONLUK YARIŞI SÜRERKEN YAYIN HAKLARI DA NETLİK KAZANIYOR

Süper Lig'de nefes kesen şampiyonluk yarışının devam ettiği bir dönemde, gelecek sezonun yayın hakları da netlik kazanıyor. beIN Sports'un teklifiyle ilgili Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Kulüpler Birliği arasında yaşanan pazarlık süreci, 150 milyon dolarlık bir rakam için devam ediyor. Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Süper Lig, gelecek sezonda da Digitürk ekranlarında seyirciyle buluşacak.

BEIN SPORTS, TFF VE KULÜPLER BİRLİĞİ İLE BAŞ BAŞA

Gazeteci Sabuncuoğlu'nun haberine göre, beIN Sports'un 120 milyon dolarlık teklifi, yayın hakları ihalesinde öne çıkıyor. Ancak TFF ve Kulüpler Birliği, rakamı 150 milyon dolara çıkarmak için çaba gösteriyor. Şu an için beIN Sports ile Türkiye Futbol Federasyonu arasında yayın hakları konusunda baş başa bir mücadele söz konusu. Sabuncuoğlu, "beIN Sports, Süper Lig Yayın ihalesini almaya çok yakın! beIN Sports’un son teklifi 120 milyon dolar seviyesine geldi. TFF ve Kulüpler Birliği rakamın 150 milyon dolar olması için büyük uğraş veriyor. Yayın ihalesinde TFF ve beIN Sports baş başa kalmak üzere!" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Jose Mourinho'nun Manchester United'a Dönüşü Spekülasyonlara Konu Oluyor
Süheyl Batum: Galatasaray'ı Küresel Arenada Taçlandırmak İçin Hazırız!
UEFA'dan Arda Güler'e Kritik Uyarı: Kurala Takılma Tehlikesi!
UEFA Avrupa Ligi'nde Finalistler Belli Oldu!
Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu: İmzalar Atılıyor!