Süper yıldız imzayı attı! Çağlar Söyüncü Fenerbahçe'de

Fenerbahçe, transfer sezonundaki hızlı girişine bir yenisini ekledi. Kadrosuna Bonucci ve Krunic'i katarak dikkat çeken sarı-lacivertli ekip, Çağlar Söyüncü transferinde mutlu sona ulaştı.

Fenerbahçe, transfer sezonundaki hızlı girişine bir yenisini ekledi. Kadrosuna Bonucci ve Krunic'i katarak dikkat çeken sarı-lacivertli ekip, Çağlar Söyüncü transferinde mutlu sona ulaştı.  29 milyon euroluk bir transfer gerçekleştiren Fenerbahçe, ara transfer dönemindeki üçüncü transferini tamamlamış oldu.

DEFANS HATTINI GÜÇLENDİRİYOR

Savunma hattında yaşadığı sorunlarla sezon başından bu yana mücadele eden Fenerbahçe, transfer atağını defans hattını güçlendirmek için sürdürüyor. İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren ekip, Atletico Madrid forması giyen Çağlar Söyüncü'nün transferinde mutlu sona ulaştı.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Gazeteci Ertan Süzgün'ün haberine göre, Fenerbahçe, İspanyol devi Atletico Madrid'de forma giyen milli savunma oyuncusu Çağlar Söyüncü ile anlaşma sağladı. Milli yıldız ile daha önce anlaşmaya varan sarı-lacivertli ekip, bu kez de oyuncunun kulübüyle anlaşarak transferi tamamladı.

KİRALIK OLARAK KADROYA KATILDI

27 yaşındaki tecrübeli savunma oyuncusu, Atletico Madrid'de istediği performansı sergileyemeyince Fenerbahçe'ye kiralık olarak transfer oldu. Güncel piyasa değeri 12 milyon euro olan Çağlar Söyüncü için 29 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Transferin kısa süre içerisinde resmen açıklanması ve Çağlar Söyüncü'nün sözleşme imzalamak üzere İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Trabzonspor'da şaşırtan ayrılık kararı! Abdullah Avcı, iki yıldızla yollarını ayırıyor
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belirlendi! İmzalar yakında atılacak
Ali Koç Real Madrid'in efsane ismi ile yüzyılın bombasını patlatıyor!
Galatasaray, İlkay Gündoğan Transferi İçin Harekete Geçiyor!
Beşiktaş 15 milyon euroluk golcüsünü buldu: 37 gol 66 asist