Suphiye Orancı ve Metin Akpınar haberi hakkında tekzip ve düzeltme

23 Nisan 2024 tarihinde Mynet web sitesinde yer alan “Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı'nın meğerse Metin Akpınar ile karşılıklı sahnesi varmış” başlıkla ilgili olarak Metin Akpınar'ın avukatları İrem Hekimoğlu ve Burçin Hekimoğlu'nun tekzip metni...

Cevap ve Düzeltme
23 Nisan 2024 tarihinde, haber sitenizde “Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı'nın meğerse Metin Akpınar ile karşılıklı sahnesi varmış” başlıklı haberde, müvekkilimiz Metin Akpınar’ın Suphiye Orancı ile karşılıklı olarak bir filmde oynadığına dair iddialar yayınlanmıştır.

Haber içeriği gerçek dışı olup, bahsedilen şahıs, haberde kullanılan film görüntüsünde yer almadığı gibi, bu filmin başka bir sahnesinde de rol almamıştır.
Özellikle haber içeriğindeki ilgili görüntüde yer alan kişilerin Suphiye Orancı olmadığı çok açık bir şekilde belli olduğu halde, hiçbir araştırma yapılmadan, nereden kaynaklandığı belirsiz bir iddia haber yapılarak kamuoyu yanıltılmıştır.

Müvekkilimiz Metin Akpınar’a karşı girişilen hukuki süreçte gerçek dışı kanıt üretme amaçlı olduğu düşünülen, dayanaksız ve asılsız iddialar sebebiyle müvekkilimizin düzeltme ve yanıt hakkı doğduğundan, işbu düzeltme yazımızın Basın Kanunu gereğince yayınlanmasını vekaleten talep eder ve kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Mr. Dosso Dossi Dj setinin başına geçti, heyecan dorukta!
Wanda Nara'nın Cesur Pozları Beğeni Topladı!
Simge Sağın, sahnede Icardi'ye selam gönderdi: Yeni bir aşk yolda mı?
"Metroya askılıyla binmesinler" demişti, sahneye jartiyerle çıktı
Uyuşturucu alırken yakalanmıştı: Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'i torbacısı sattı