Suriye için kritik saatler, Kasım Süleymani de Halep'te!

Tasnim haber ajansına açıklamada bulunan Suriyeli bir askeri kaynak, önümüzdeki saatlerin ülke genelindeki askeri sahalar açısından kritik olacağını belirterek Rusya hava kuvvetlerinin geri döndüğünün açıklanabileceğini...

Tasnim haber ajansına açıklamada bulunan Suriyeli bir askeri kaynak, önümüzdeki saatlerin ülke genelindeki askeri sahalar açısından kritik olacağını belirterek Rusya hava kuvvetlerinin geri döndüğünün açıklanabileceğini söyledi.

Silahlı grupları destekleyenlerin Halep’te ateşkese bağlı olduklarını açıklayarak ateşkesin devam ettirilmesinin de ihtimaller arasında olduğunu belirten kaynak, Halep’teki ateşkesin çöktüğünün açıklanmasının ise daha güçlü bir ihtimal olduğunu söyledi.

El Kaide’nin Suriye kolu olan Nusra Cephesi’nin İdlib’den Halep’e silah ve teçhizat nakletmeye çalıştığı yönünde haberler gelirken, daha önce Cenevre görüşmelerine katılan Riyad heyeti, Halep’te Suriye ordusunun kontrolü altında bulunan bölgelere saldırmanın muhaliflerin hakkı olduğunu açıkladı.

Öte yandan İran Devrim Muhafızları Ordusuna bağlı Kudüs Gücü’nün Komutanı General Kasım Süleymani’nin Halep’te olduğu bildirildi.

Kaynak: YDH

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Arap ülkeleri, Gazze'de ateşkes çağrısında bulundu
Hizbullah'ın bildirdiğine göre, Lübnan sınırındaki bir İsrail yerleşim yeri hedef alındı
Turistler bölge sakinlerini bıktırdı! Fuji Dağı'nın noktasına bariyer çekilecek
Ariston ve Bosch'un Rusya Operasyonları Devredildi!
İsrailliler Netanyahu'nun istifası için sokaklara indi