Suriye Ordusu hakimiyet alanını genişletiyor

'Al-Masdar News'ın haberine göre, Suriye Arap Ordusu Ebu Dali kentinin yakınlarında bulunan cihatçiların kontrolünde olan tepeleri ve çiftlikleri hedef aldığı, İdlib valiliği’nin güneyinde saldırılarına yeniden başladı.Rus...

'Al-Masdar News'ın haberine göre, Suriye Arap Ordusu Ebu Dali kentinin yakınlarında bulunan cihatçiların kontrolünde olan tepeleri ve çiftlikleri hedef aldığı, İdlib valiliği’nin güneyinde saldırılarına yeniden başladı.

Rus Hava Kuvvetleri ve Rus Havacılık Savunma Güçleri ağır hava saldırıları ile desteklediği Suriye Arap Ordusu’nun 4.Bölüğü ve Cumhuriyet Muhafızları, El-Dhafriyah kentindeki Al-Zahra Çiftliklerine yoğun ve kuvvetli bir saldırı ile güne başladı.

KONTROL ALANI GENİŞLİYOR

Suriye Arap Ordusu, İdlib Valiliği’n güneyindeki kırsal kesimde bulunan El-kaide bağlantılı Hay’at Tahrir El-Şam terörist grubu ile şiddetli bir müdahale sonrasınjda El-Zahra Çiftliğinin kontrolünü ele geçirdi.

En son yaşanan gelişmeler ile birlikte Suriye Arap Ordusu, terörist grubu Abu Dali’nin güneyine doğru sürerken İdlib içerisinde yeni bir mevzi inşasına giricek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Çöl tozları etkisini bu kez güçlü gösterecek: O bölge için alarm verildi!
OGM memur ve mühendis alımı! Hatay, Bolu, Balıkesir…
ALES sonuçları açıklandı!
Ne etli ekmek ne biberli: Malatya'nın ünlü ekmeği coğrafi tescil aldı!
Bankada parası olanlar dikkat: Mevduat faizi düşüyor!